21 de setembre 2007

COLABORACIÓ CIUTADANA


Des de Veïns Independents de Cabrils volen agrair la col·laboració ciutadana en relació a les obres de la rotonda exposant la preocupació per unes obres, presumptament mal executades, qüestió que resulta evident observant com es desenvolupa la circulació tant en els accessos com en les sortides de dita rotonda.

Recollint el suggeriment d’una ciutadana, malgrat que ja hi han senyals de reducció de velocitat, s’han donat instruccions a la nostra policia local perquè es millori si s’escau la senyalització de precaució tant d’accés com de sortida, mentes no s’executi la solució proposada pels tècnics de la Diputació de Barcelona.

Volem fer extensiu el nostre agraïment també als tècnics de la Diputació de Barcelona per la seva col·laboració i preocupació en l’intent de trobar solucions, així com al diari El Punt, Mataró Report i TV Mataró per fer-se eco de la nostra preocupació.

Consulteu l’última publicació del diari El Punt
http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2557779
Àrea d’Informació i Participació.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El acceso al cami de la muntanya deberian prohibir aparcar en el primer tramo ya que existe posibilidad de chocar de frente si hay coches aparcados. Al cortar la calle paralela a la carretera me pregunto como entrara el camion de basuras a recoger los contenedores subterraneos proximos al cami de la muntanya. ¿marcha atras?.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels