06 d’octubre 2010

ELS COMPTES DEL GRAN CAPITÀ O LA CONSTRUCCIÓ DE LA MACRO PISCINA COBERTA


S’acosten les eleccions municipals 2011 i cal tenir el poble potes enlaire, a lo zp, despesa i més despesa, i els que vinguin després ja s'apanyaran.

Diu a l'alcalde i el seu sèquit d'esquerres que no hi han diners, no hi han diners per a segons que, diuen que no tenen diners per a construir un nou Centre d’Atenció Primària en condicions, però per a una piscina sí i per a una escola de música també i no diguem per remodelar els carrers, ¡ah! i per "arreglar-li" el sou al papà ara que s’ha jubilat sí.... i per pujar-li el sou a qui tots sabeu.... i al presumpte gerent ....per això sí hi han diners. ¡Quina barra!

A continuació us demostrarem lo dels comptes del Gran Capità....

En el passat ple ordinari l'alcalde "argumentant una altra de les seves típiques urgències" ens va colar “per urgència valga la redundància” l'adjudicació de les obres i l'explotació de la famosa piscina coberta per un import de 3.105.812 euros IVA exclòs.

Doncs be, pel que sembla - per art de màgia? - i "presumptament" si ningú ho remeia, aquestes obres segons la documentació consultada malgrat el poc temps que la seva il•lustríssima ens va concedir, ascendiran a 5.080.900 euros a més d'altres despeses que podeu consultar en la documentació que adjuntem:

Document .- RESUM DE L’OFERTA ECONÒMICA i TÈCNICA

Atenció - Ens permetem suggerir-vos una atenta lectura dels cinc punts de dit document adjunt y feu els vostres càlculs.

Document .- PRESSUPOST GENERAL DE L’OBRA

Atenció - A l'escrit al final del pressupost: - “Aquest pressupost d’execució per contracte puja a 5.080.900.00€”

PA PER AVUI I FAM PER DEMÀ

Clicant aquí podreu consultar la informació del ple apareguda en el diari El Punt

Continuarem informant

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

1 comentari:

Anònim ha dit...

" Menuda pandilla de impresentables" mientras se jactaba el ILMO. que tenian un remanente en caja de más de UN MILLON Y MEDIO DE EUROS y que Cabrils practicamente era la envidia de los ayuntamientos del contorno debido al buen estado actual de las finanzas del ayto. tuvimos que denunciarlos por no facilitar a la brigada una muda de jerseys y pantalones,"QUE NO SUPONIAN MÁS HALLA DE 500€ ANUALES"
¿A alguien le suena la famosa frase de" SOMOS LA ENVIDIA DE EUROPA, YA HEMOS SUPERADO A ITALIA Y PRONTO SUPERAREMOS A FRANCIA."
Como todos conocemos fué dicha por el incompetente e inepto jefe de filas del ILMO. que ha llevado al pais a la ruina y al endeudamiento más grande de la historia, pues bien esto es el fiel reflejo de lo que este actual equipo de incompetentes donde los halla va a hacer con Cabrils.
Deuda entre 15/20 años para todos los cabrilenses y "el que venga despues a gobernar que se busque la vida."

YA QUEDA MENOS PARA LA LIMPIEZA DE PARASITOS DEL AYTO.

Vicente Velaz

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels