25 de març 2012

EL PROPER DIA 2 D'ABRIL “LA BRIGADA DE PARCS I JARDINS TORNA A SER MUNICIPAL


El proper dia 2 d'abril es donarà compliment al compromís adquirit pel nostre grup i especialment pel nostre portaveu Alfredo Serrano, en el sentit de que el dia indicat els sis integrants de la externalitzada brigada de parcs i jardins "tornen a casa", era aquest un compromís al que "alguns es van apuntar a última hora" i que res han fet perquè això es converteixi en una realitat però, deixem-ho en què són coses dels que es dediquen professionalment a la política no sent els escrúpols una de les seves millors virtuts.

Com vam informar aquesta era una de les propostes de l'últim ple extraordinari, paradoxalment - l'oposició d'esquerres..??- aquests que recolzen la vaga general "en defensa dels treballadors" – curiosament - van votar en contra de que els treballadors de la brigada de parcs i jardins tornessin a formar part de la plantilla de l'ajuntament. ¡Cosas veredes Nicomedes...!

En nom de la Comissió Executiva del VIC i especialment del nostre president i portaveu municipal volem donar-vos la més sincera benvinguda a tots els integrants de la brigada de parcs i jardins. BENVINGUTS !!!


Clicant damunt de les dates podreu consultar tots els articles i notes de premsa en relació a aquest assumpte.

Article VIC 29 06 2010 - Reportatge TV3 26-03-2010


El Punt 30-01- 2010 - El Punt 27-03-2010 - El Punt 06-05-2010 - El Punt 30-12-2010

Continuarem informant

VEÏNS INDEPENDENTS DE CABRILS
Comissió Executiva

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Simplement "GRACIES" per tornarlos al seu lloc.

Un cabrilenc

Anònim ha dit...

La sort no és justa. És sort.
El temps dirà si es va equivocar

un de la CIA

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels