18 d’octubre 2012

La foto que “premsa” de l'ajuntament de Cabrils “no vol publicar”....(presumptament)


ÚLTIMA HORA ......Una vegada més "objectiu aconseguit" finalment "premsa" ha publicat en la web municipal la foto de l'esdeveniment.

"El que no acabem d'entendre és lo del peix" i.... lo de la foto "d'esquena"...?...

No disposen d'una foto donant la mà a su Alteza Real Doña Elena María Isabel Dominica de Silos de Borbón y Grecia Duquesa de Lugo?

Continuará 

  NOTÍCIA de les 11:24.-

Clicant aquí podran veure en la foto a la “independentista” al costat de la Infanta de “España” Elena María Isabel Dominica de Silos de Borbón y Grècia.

Títol de "el serial” :

Una “independentista” de visita als Borbó”....viajecito....comidita....paseíto por la capital de "España".....i.... hala! para “casita”......al seu "país" a explicar les “aventurites”.....i demà a continuar amb lo de la independència.

Per cert !  cal refrescar la memòria en el sentit de que "la independentista” de CIU a l'any 2003 VA VOTAR A FAVOR D'UNA PUJADA del 65% en el rebut de les escombraries!

Si de debò es vol premiar el civisme i bon fer dels veïns de Cabrils per la seva sensibilitat amb el medi ambient, llegeixis en el cas que ens ocupa l'excel•lent recollida selectiva PROTAGONITZADA PELS VEÏNS I VEÏNES de Cabrils, res millor que premiar, homenatjar o diguem-li com vulguem que procedir immediatament a aplicar una important reducció en la taxa corresponent, tingui's en compte que l'ajuntament, per aquest motiu, rep una important reducció de costos. Tot la resta són despeses, purs protagonismes i justificacions innecessàries.

En un altre ordre de coses, la crua realitat és que alguns dels regidors que estem a l'oposició no som “oficialment” informats, com en el cas que ens ocupa, (Perquè hauríem donat la nostra opinió crítica sobre el viatge a la capital del regne) de la majoria d'esdeveniments que succeeixen al nostre poble, una demostració més del nul tarannà democràtic de l'actual titular de la cadira de l'alcaldia.

LA COHERÈNCIA NO TÉ PREU!!!!

Alfred Serrano i Mora

Portaveu del grup municipal Veïns Independents de Cabrils

1 comentari:

Anònim ha dit...

Senyor Serrano m'alegro de la seva ràpida recuperació, comprovo que no ha perdut el sentit de l'humor.
Certament la situació és de riure, tots acaben volent sortir a la foto encara que no sigui inaugurant un monument.
La realitat com diuen vostès és que paguem l'IBI més car de la zona i per descomptat el rebut de les escombraries. Jo vaig ser un dels que va recórrer la incomprensible pujada de 63% en el rebut de les escombraries que Convergència va recolzar. Dic Convergència perquè en aquella legislatura Unió Democràtica de Catalunya estava a l'oposició.

Un veí de Can Cabot

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels