13 de febrer 2013

NO TÉ PREU – NO TIENE PRECIO (Temporada 2013)


Motivat per l'evident deterioració tant política com de manteniment de determinats àmbits de la via pública, ens veiem en l'obligació de reprendre el que dèiem allà per l'any 2010 en el sentit que el primer dia de l'any 2010 vam publicar el primer article d'una sèrie que varem titular - NO TÉ PREU - en els que us informàvem d'una sèrie d'irregularitats a través de les imatges (una imatge val més que mil paraules) de la situació del nostre poble. (Incompetència, falta de rigor, poca dedicació....?). És doncs el moment, segons el nostre criteri, de reprendre els nostres articles-denuncia.

Motivado por el evidente deterioro tanto político como de mantenimiento de determinados ámbitos de la vía pública, nos vemos en la obligación de retomar lo que decíamos allá por el año 2010 en el sentido de que, el primer día del año 2010 publicamos el primer artículo de una serie que titulamos - NO TIENE PRECIO - dónde informábamos de una serie de irregularidades publicando imágenes fotográficas (una imagen vale más que mil palabras) de la situación de nuestro pueblo. (¿Incompetencia, falta de rigor, poca dedicación....?). Es pues el momento, según nuestro criterio, de retomar nuestros artículos-denuncia. 

Os animamos, nuevamente, a que nos enviéis cualquier imagen que creáis conveniente que publiquemos, siempre con el objetivo de que a través de la crítica, los responsables políticos adopten las medidas correctoras que sean necesarias ya que por lo que parece o no son conscientes o.... ni se ocupan ni se preocupan de las situaciones que con vuestra ayuda vamos detectando.

Us animem novament a que ens envieu qualsevol imatge que creieu convenient que publiquem, sempre amb l'objectiu de que a través de la crítica, els responsables polítics adoptin les mesures correctores que siguin necessàries, ja pel que sembla que o no són conscients o.... ni s'ocupen ni es preocupen de les situacions que amb la vostra ajuda anem detectant.

Continuaremos informando....y....fotografiando.

ÀREA D'INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Participació ciutadana

3 comentaris:

Andreu ha dit...

Les seves imatges posen en evidència la deterioració general que viu el nostre país. Demostren la despreocupació general per lo quotidià mentre solament s'ocupen del seu estatus personal.
Gràcies per posar de manifest les mancances polítiques

Anònim ha dit...

Podrien explicar-me que és això d'un plus de 150 euros al mes per a alguns policies? Es tracta de premiar al que més multes imposa?
Espero la seva resposta

VIC ha dit...

Anònim de les 9:36 AM, comentar-li que en un proper article explicarem detalladament el "premi" de 150 euros que s'ha tret de la màniga la convergent actual titular de l'alcaldia de Cabrils, com si amb els fons públics es poguessin establir premis a discreció.
Gràcies pel seu comentari

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels