28 d’octubre 2006

VEÏNS INDEPENDENTS DE CABRILS

Breu nota informativa en relació a la fundació del nostre partit polític i motius que ens van du a fer-ho.

El 27 de gener de l’any 2003 es va protocolitzar davant Notari la constitució del nostre Partit Polític d’àmbit local Veïns Independents de Cabrils.

A l’acta fundacional dèiem que el nostre grup és una formació política oberta a tots els veïns i residents que es troben amoïnats per la degradació que el nostre poble ve patint en els darrers anys, malauradament aquesta degradació, segons el nostre criteri, ha continuat en el decurs d’aquesta legislatura.

L’únic interès que ens uneix és el de consolidar un grup capaç de governar el nostre Ajuntament des de la professionalitat i l’eficàcia en la gestió, l’exigència en el compliment de la legalitat i lluny de les lluites entre partits. Tot, amb el compromís d’adoptar, com a objectiu prioritari de govern, aquelles mesures que garantitzin la preservació futura d’un bon nivell de qualitat de vida que els cabrilencs ens mereixem, per això em triat aquest poble per viure.

Per tal de garantir la consecució d’aquest objectiu, la nostra candidatura estava, i tornarà a estar integrada, per ciutadanes i ciutadans amb formació, experiència i competència provada i demostrable en la impulsió i gestió professional dels diferents continguts específics proposats en el programa electoral del 2003.

Com tots coneixen vàrem aconseguir un regidor gràcies al vot de 269 ciutadans, el 10.3% dels vots totals, per davant de dos partits tradicionals. Tenim l’objectiu de repetir el mateix perfil dels candidats davant les properes eleccions municipals del maig de l’any vinent, créixer per tal d’ésser més decisius en les decisions consistorials , així com en la formació de majories, i que la nostra veu, i propostes siguin tingudes en compte.

Benvinguts al vostre blog d’informació.

4 comentaris:

anna ha dit...

Crec que es molt important tenir la informació del que passa dins l' ajuntament de primera ma i documentada d' un partit politic.
Espero llegir tota la informació del que heu fet fins ara per opinar despres lliurement.
Podeu informar com esta el tema del poliesportiu, piscina i Can Barba ? Es un tema que crec molt important juntament amb els espais lliures que ja no tenim al poble.
Gracies per la vostra informació

Anònim ha dit...

Agraeixo saber algun nom concret de les persones que formeu el VIC. Com puc coneixer els integrants del Partit?
Gràcies anticipades
E.S.

VIC ha dit...

La llista de candidats a les properes eleccions municipals del dia 22 de maig seran fetes públiques en breu termini, esperem que una vegada publicades hàgim satisfet la seva sol·licitud d'informació.

Anònim ha dit...

M` agradaria saber que en penseu de que ens treuen les urgències mèdiques de Vilassar de dalt i com ens afecta al poble de Cabrils .
Gràcies.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels