26 de febrer 2007

ALTRA INFORMACIÓ

Hem afegit al nostre blog un apartat denominat - Altra Informació - on anirem introduint notícies breus o informació que rebem del Consell Comarcal del Maresme i de la Diputació de Barcelona, que pel seu interès, podria ésser útil per als visitants del nostre blog.
La informació, segons el nostre parer, es fonamental per tal de formar opinió i aquest es un dels principals objectius del VIC, aportar tota la informació de que disposem al servei del ciutadans, d'aquesta forma s'acabaran les informacions esbiaixades, les mentides i especialment es posarà fre al minoritari col·lectiu de difamadors gratuïts i practicants de la covardia de l’anònim que patim en el nostre poble, col·lectiu que si aprofundim, comprovarem que sempre son els mateixos i l’únic interès que els motiva es l’econòmic i la especulació.

A la esquerra de la pantalla i sota d’Enllaços veureu l’espai Altra Informació, clicant damunt Consell Comarcal del Maresme o Diputació de Barcelona s’accedeix a la base de dades de la informació.
ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Cabrils pertany al caad maresme?
Gracies

VIC ha dit...

Anònim/a de les 12:19,
Els ajuntaments adherits al Centre d'Atenció d'Animals Domèstics de Companyia del Maresme son: Alella, Arenys de Munt, Argentona, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, El Masnou, Montgat, Órrius, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Vicenç de Montalt, Santa Susanna, Tiana i Tordera.
Gràcies.

Alfred Serrano i Mora
Portaveu del grup municipal Veïns Independents de Cabrils

VIC ha dit...

El Gabinet de Comunicació del Consell Comarcal del Maresme ens informa que aquesta darrera setmana, 8 animals han abandonat el Centre d’atenció d’animals domèstics de companyia del Maresme per traslladar-se a una nova llar amb la família que els ha adoptat. Tot i això, la llista d'animals en espera de ser adoptats s'ha incrementat amb l'entrada de 7 nous animals que han estat abandonats.
Podeu accedir a la llista actualitzada des d'aquesta adreça:
http://www.ccmaresme.cat/document.php?id=3043

Moltes gràcies per la vostra col•laboració.

Anònim ha dit...

Gracies per la informació sobre els gossos pendents d’adopció, la faré arribar a la major quantitat de gent que pugui. Jo crec que el negoci amb ells no hauria d’existir. Perquè compren gossos quan ni han tants sense llar?. I posats en el tema, m’agradaria que els partits politics es definissin clarament en els seus programes electorals sobre els maltractaments als animals (curses de braus, etc) i sobre el que farien per millorar la situació dels mateixos en el nostre poble.
Pepa

Anònim ha dit...

I no sortiría mes económic que Cabrils estigues adherit al caad ?

Felicititats pel seu blog i gràcies per la seva informació

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels