16 de juny 2007

ELECCIÓ D'ALCALDESSA DE CABRILS

Avui ha sigut proclamada Alcaldessa de l'Ajuntament de Cabrils la Sra. Lina Morales Serra, en ser la candidata de Convergència i Unió llista més votada a les passades eleccions municipals.

Transcrivim a continuació les paraules dites en el decurs de la sessió pel nostre candidat Alfred Serrano i Mora :

Bon dia a tothom, en primer lloc felicitats a la nova Alcaldessa Sra. Morales.

Voldria donar coneixement, dins la sessió d’avui, de la aportació que el nostre grup estaria, en principi, disposat a fer per tal de col·laborar amb vostè per garantir la governabilitat de la corporació.

Vostè Sra.Morales ens va trucar per tal d’iniciar converses en aquest sentit, converses que nosaltres també hem mantingut amb altres forces polítiques per tal de consensuar un nou model de poble, i la implantació d’una gestió econòmica eficaç i transparent, reafirmant alhora les nostres sol·licituds d’aquest últims 4 anys davant la Sindicatura de Comptes de Catalunya i d’altres organismes oficials de realitzar auditories financeres, afegint també una auditoria urbanística i medi ambiental i de compliment de la llei de contractes de les administracions públiques, qüestions aquestes imprescindibles per situar-nos i poder prendre decisions.

En definitiva un nou model de gestió i d’actuació municipal transparent, i amb la participació més amplia possible.

Amb aquestes premisses d’actuació, Sra. Alcaldessa, podríem arribar a un principi d’acord, per tal de que vostè, pogués, si s’escau, contar amb la col·laboració del nostre grup municipal.

Moltes gràcies a tots.

Àrea d’Informació i Participació
Participació Ciutadana

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Llista: Vic-

Ara pot participar i la seva aportacio en el nou Govern de Cabrils. Pot girar la truita

Anònim ha dit...

Pot concretar més la condició d'acompliemnt de la llei de contractació? És referix a algun cas? Gràcies.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels