10 de juny 2007

TOLERANCIA+ RESPECTE+DIALEG = UN CABRILS DE TOTS


Us mostrem un breu reportatge gràfic demostratiu d’un Cabrils que toca eradicar, el respecte, la tolerància i el diàleg han de prevaler per sobre dels anònims, la prepotència, “els interessos econòmics” les males arts, les “requalificacions o “canvis d’us” injustificades”, l’injuria, les desqualificacions gratuïtes, etc. etc. .............

Lluitarem per eradicar de Cabrils aquests personatges nefastos, que no fan més que entorpir la convivència que tots ens mereixem.

Relacions Institucionals

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. serrano,
Vostè que fa gala de transparència, podria explicar d'on ha sortit i com han invertit el finançament de la seva campanya?
Moltes gràcies.

S. Fenosa

VIC ha dit...

Sr. o Sra. S.Fenosa

No és només el Sr.Serrano el que fa gala de transparència, és el nostre partit polític, que entre d’altres qüestions defensa la total i absoluta transparència en la gestió municipal, i amb això s’inclou la comptabilitat de tots els Grups municipals, Partits Polítics i Agrupacions d’electors del nostre poble, als que suposem també haurà evacuat la mateixa consulta.

En el nostre cas l’informem que, un cop celebrades les eleccions municipals, estem en fase de liquidació de les nostres despeses per tal d’avaluar i sol•licitar les subvencions que ens pertoquen, segons allò establert en les Seccions I, II, III i IV, del Capítol VII del Títol I: -despeses i subvencions electorals-, i en el Capítol VII del Títol III: Disposicions Especials per les Eleccions Municipals, de la Llei Orgànica 5/85 del Règim Electoral General.

Com vostè deu conèixer, tot aquest tràmit és fiscalitzat pel Tribunal de Cuentas i un cop analitzat, i si s’escau, la Comissió Mixta per les Relacions amb el Tribunal de Comptes per Resolució de les Corts Generals, i en relació a l’informe de fiscalització de les comptabilitats de les Eleccions Locals procedirà a ordenar els lliuraments dels pagaments que ens puguin correspondre.

Això és transparència, i si vostè té interès en conèixer més dades públiques en relació a la comptabilitat del nostre Partit, només té que posar-se, presencialment, en contacte amb nosaltres i molt gustosament l’atendrem.

Atentament.


ÀREA ECONOMICA
Comitè Electoral

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels