27 de gener 2008

L’ACTUAL EQUIP DE GOVERN (C.I.U. i V.I.C.) RESOL EL PROBLEMA DE LA ROTONDA “HERETADA”

Desprès de moltes converses amb els tècnics de la Diputació i de la empresa constructora, dilluns dia 28 està previst que comencin, per fi, les obres de reforma del traçat de la rotonda per tal de fer-la més segura i que compleixi el seu objectiu inicial de regular el tràfic sense que això suposi cap risc per a la circulació.

Un cop iniciats els tràmits per tal de resoldre la situació, cal ara fer-ne memòria en relació a la rotonda que aquest equip de govern s’ha trobat feta, millor dit malament feta.

Recorden el que dèiem des del VIC en relació al traçat de la rotonda ?

Recorden el que deien en campanya electoral el partit liderat pel trànsfuga convergent, actual cap de llista del PSOE-PSC, on feia seu el mèrit de la construcció de la rotonda?

Sabien que la rotonda formava part del "Projecte d’urbanització del Sector de Can Badia” que va ser tramès a la Diputació de Barcelona el 2 d’octubre de 2003 sent l’alcalde el cap de llista del PSOE-PSC ?

Recorden l’enrenou que es va muntar amb la famosa permuta de Can Badia que va acabar amb la dimissió de regidor d’urbanisme?

GOVERNAR MALGRAT LES DIFICULTATS

Per molt que l’oposició s’entesti en el seu obscur interès d’imputar-nos tota la feina mal feta pel PSOE-PSC que va governar la legislatura anterior, nosaltres continuarem gestionant i millorant Cabrils en compliment del nostre compromís de rigor i transparencia.

ÀREA INSTITUCIONAL
Vía Pública i Serveis

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Visit us now to see more details and facts regarding to

[url=http://www.mega-power.pl]suplementy[/url]

Anònim ha dit...

Sin prejuicios, hacer mi primer envío a viccabrils.blogspot.com , que parece ser un foro maravilloso !

Anònim ha dit...

Strona www posiada frikowe obrazy i filmy z branzy [url=http://www.anonse-mazowieckie.pl]sex anonse warszawa[/url]. Galerie erotyczne przeznaczone wylacznie dla widzow doroslych. Codzienna aktualizacja tresci. Zobacz koniecznie!

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels