07 de juliol 2007

PLANIFICACIÓ VIÀRIA ?

Era necessària tanta destrossa, tala d’arbres, jardins desfets, per a ubicar la rotonda ?

Serà útil la rotonda amb el disseny actual ?

ÀREA INSTITUCIONAL

Via Pública i Serveis

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Era necesari fer vivendes? i rotonda.

Anònim ha dit...

No soy ingeniero, por lo que no puedo opinar sobre la idoneidad del diseño de la rotonda. Pero estoy de acuerdo con el comentario anterior en que lo innecesario era la masiva construcción de las viviendas que han generado la necesidad de la rotonda. En consecuencia, no es tanto un problema de planificación viária, sino de planificación Urbanística.

VIC ha dit...

En relació als anteriors comentaris i fent memòria de la permuta immobiliària de Can Badia, els recordo que davant el sospitós intercanvi d'uns terrenys municipals per uns altres de privats, tota l’oposició (VIC, DIU, PP i ERC ) vàrem convocar un Ple Extraordinari per tal de que el govern ( CIU, PSC i GEC) donés compte de “ l’operació immobiliària” que va perjudicar greument a l’Ajuntament. Recordin també la polèmica dimissió del número 1 de CIU en relació a aquest tema

Serveixin d'antecedents els següents articles de premsa.

article1

article2

article3

article4

Àrea d’informació

Anònim ha dit...

semiestrenada la rotonda. la primera impresion que da es que de bajada justo antes de entrar en la misma hay una doble curva que como te despistes o vayas un poco rapido es facil invadir el carril contrario en ambos sentidos.¡ojo por la noche¡ deben señalizar mejor. han puesto direccion prohibida a los dos accesos de la calle de encima al cami de la muntanya.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels