21 de juliol 2007

PACTE ESTABLE DE GOVERN A CABRILS

Veïns Independents de Cabrils (V.I.C.), en ser la tercera força política més votada a les darreres eleccions municipals, a només 43 vots de la llista més votada CIU, crèiem que teníem que formar part de qualsevol iniciativa de govern, i en aquest sentit vàrem atendre la sol·licitud de Convergència i Unió de iniciar converses per tal de formar govern.

Paral·lelament els nostres representants també varen iniciar converses amb d’altres forces polítiques amb excepció del PSOE-PSC actual, pels motius que ja tothom coneix. Malgrat l’acord al que hem arribat amb CIU, i amb el seu coneixement, continuem converses amb aquestes forces polítiques per tal de poder arribar a un acord més ampli en base als respectius programes, i amb un objectiu comú que és el de endegar per fi la modernització i aconseguir els serveis que el nostre poble necessita, entre d’altres qüestions.

És ben cert que les negociacions han sigut llargues i difícils, però l’esperit de servei que ambdues formacions aportem, ha sigut vital per assolir dit acord de govern.

En compliment del compromís de transparència en la nostra gestió, el text íntegre de dit acord va ser lliurat dimecres dia 18 a tots el portaveus dels grups municipals, i ofert en el decurs del Ple extraordinari de dijous a tots els ciutadans que ho desitgin.

Text íntegre de l’acord.

Àrea d’Informació i Participació

Participació Ciutadana

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sr. Serrano:
Li felicito per:

1º Haver pactat amb el compromís que això comporta. Després d'unes negociacions llargues i polèmiques

2º Per ser primer Tinent d'Alcalde.

Li vull manifestar que el seu treball de rigurosidad i transparència segueixi ara que forma part del Govern de Cabrils. el primer exemple ja està donat veig que s'ha publicat el text del pacte.

Una salutació cordial.

Enric Santolaria

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels