06 de juliol 2007

NOTA DE PREMSA

Davant les declaracions de la Sra.Lina Morales a la premsa d'avui, http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2469558 en el sentit de que, segons diu, demanem que els treballadors implicats siguin acomiadats, i que "si jo vull entrar en el govern" hauré de canviar d'actitud", fan , segons el meu criteri, molt difícil qualsevol pacte.

Recordem a tothom que l'assumpte dels "treballadors" es una qüestió exclusivament de CIU :

1.- CIU interposa un recurs davant la Sala de lo Contenciós Administratiu contra la resolució que aprovava les bases de la convocatòria per a proveir de dos places de funcionari, (una d'elles la parella sentimental del trànsfuga convergent).

2.- CIU guanya el recurs Contenciós Administratiu sentència 1344/20025 (veure text de la sentencia).

3.- CIU (el seu alcalde)+PSOE-PSC+GEC interposa recurs de cassació contra la seva sentència. Torna a demostrar CIU manca de criteri i d’ètica pel greu perjudici econòmic infringit als ciutadans.

4.- CIU (el seu alcalde) perd el recurs de cassació, recurs que va ser "maliciosament amagat mentes governaven CIU amb PSOE-PSC i GEC"

Correspon per tant a CIU i no al VIC "solucionar l'enrenou de la seva incoherència" i el greu perjudici econòmic pels ciutadans, ja que l'Auto del Suprem condemna a l'ajuntament "con imposición de costas"

Queda prou demostrat que CIU de Cabrils té un greu problema històric, no tan sols de coherència interna, sinó de novament, no tenir un model de gestió que tanta falta li fa al nostre ajuntament.

CIU amb les seves convulsions internes, mocions de censura dels seus trànsfugues, pactes irracionals amb el trànsfuga (PSOE-PSC) declaracions com les de la Sra.Morales, etc. etc., provoquen la situació de permanent inestabilitat que viu Cabrils, i de la que el VIC es aliè.

Nosaltres no hem demanat governar, ha sigut CIU qui ens ho ha demanat "reiteradament", i es ben clar que ho fiscalitzarem tot, en defensa dels interessos dels ciutadans.

Recordem que la Sra. Lina Morales i CIU han governat els darrers 4 anys amb el seu trànsfuga, amb el resultat de tots conegut, per tant, crec que la alcaldessa te que rectificar de forma immediata les seves declaracions, si no, donarem, a pesar nostre, per tancades totes les possibilitats d'enteniment
---------------------------------------------
Nota: En relació a l’afer de l’anul·lació de la convocatòria el que el VIC diu es el següent:
1.- El VIC no ha posat com condició pel pacte que els treballadors siguin acomiadats, ben al contrari amb data 5 de juliol, vam sol·licitar informació de les actuacions que CIU portarà a terme un cop conegut l’Auto del Suprem. (Retorn dels treballadors a la seva placa anterior?)

Alfred Serrano i Mora
President Veïns Independents de Cabrils


Cabrils, 6 de juliol de 2007

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies ... Molt aclaridor el comentari,

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels