28 de juliol 2007

L’EQUIP DE GOVERN INFORMA 28.07.2007

SERVEI MUNICIPAL DE PISCINES

Aquest estiu s'ha arribat a un acord amb les Piscines de Vilassar de Mar i les de les urbanitzacions La Llobera i Montcabrer.

L'Ajuntament de Cabrils ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de Vilassar de Mar i el Consorci de la Piscina Municipal de Vilassar per a què els cabrilencs i cabrilenques puguin gaudir d'un servei de piscina aquest estiu. Aquelles persones que ho vulguin, podran abonar-se per un mes en dues modalitats diferents: Piscina, al preu de 27,89€, i Piscina + Gimnàs, al preu de 38,60€. Per fer-ho, tan sols cal adreçar-se a les instal·lacions de la Piscina de Vilassar de Mar amb el carnet d'identitat. També s'ha arribat a un acord amb els clubs La Llobera i Montcabrer de Cabrils. Gràcies a un conveni signat entre les dues entitats i l'Ajuntament de Cabrils, podreu gaudir de les instal·lacions d'ambdós clubs.
La Llobera > del 28 de juliol al 15 de setembre Horari: de dilluns a divendres de 9 a 18h dissabtes, diumenges i festius de 9 a 19h
Montcabrer > del 28 de juliol a l'1 de setembre Horari: de dilluns a divendres d'11 a 17h dissabtes, diumenges i festius de 12 a 17h
Els preus de les entrades de les Piscines de La Llobera i Montcabrer són:
Infantil, de 4 a 14 anys > Laborables: No hi ha servei
Festius: 3 euros Adult, a partir de 15 anysLaborables: 4 euros Festius: 4,20 euros.
Amb aquests acords es facilita l'accés dels cabrilencs i cabrilenques a gaudir d'un estiu refrescant, tot i el tancament de les Piscines Municipals decretat per l'anterior equip de govern.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels