16 de desembre 2008

EL BUTLLETÍ MUNICIPAL

El butlletí municipal és un mitja de comunicació municipal que paguem tots els ciutadans de Cabrils, i per tant, hauria de recollir tot tipus d’informació institucional, així com notícies de l’activitat social de la localitat i, per suposat les opinions de tots els col·lectius que composen la nostra comunitat.

Això sembla que no ho entén així "el regidor de participació i comunicació....." ? que el primer que ha fet és deixar de publicar bimensualment el butlletí municipal per a publicar-lo no se sap amb quina periodicitat, ja que en nou mesos de mandat només s’ha publicat un butlletí (Agost 2008), i del que tenien previst publicar el mes de novembre no sabem res de res.

L’únic que sabem es que amb data 4 de novembre vam rebre un escrit en el qual ens sol·licitava li lliuréssim el nostre article d’opinió abans del dia 12 de novembre, com podreu comprovar,
ni se’ns ha informat de la data prevista per a la seva publicació, ni s’ha publicat.

Segurament "el regidor de participació i comunicació...." ? estarà molt ocupat confeccionant “ la seva obra mestra de la participació ” - l’espera’t Pla de Participació ciutadana - que li té tan ocupat des del juliol del 2005, (veure informació de Convergència i Unió, partit al que pertanyia abans de la seva evolució ideològica cap a l’esquerra progressista i transformadora de Cabrils)

Estem ansiosos per descobrir el nou món de la participació que ens proposa "el regidor" quan diu en els seus principis programàtiques allò de....“promoure la utilització de les noves tecnologies per potenciar el diàleg entre l’Ajuntament i els ciutadans....” (Bla bla bla...... per a comprovar com entenen “la participació” els que governen solament fa falta llegir les seves pagines web d’informació...? -està tot vist i entès-)

Ara com ara no farem més comentaris.

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació


Nota: Clicant aquí podreu llegir el nostre article lliurat el dia 12 de novembre.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels