16 de setembre 2010

IMPRUDÈNCIA….? DESCUIT….? O ÉS UNA MOSTRA MES DE LA INCOMPETÈNCIA IMPERANT EN LA CLASSE POLITICA DELS QUE GOVERNEN AQUEST AJUNTAMENT....?


La demolició d'elements en fibrociment (Uralita) que continguin asbestos (amiant) és molt perillosa i ha d'estar estrictament controlada, ja que les microfibres de asbest eleven enormement el risc de càncer de pulmó en ser inhalades (entre altres malalties). Consulteu l'article publicat en ElPais.com el passat dia 13 de juliol.

Mitjançant el següent reportatge fotogràfic us mostrem com s'emmagatzemen, malgrat la perillositat i greu risc per a la salut, restes d'aquests materials en terrenys de propietat municipal, amuntegats, de qualsevol forma, i a escassos 10 metres d'instal•lacions educatives i de diversos edificis d'habitatges.

Una altra mostra més del presumpte intolerable incompliment de totes les directrius en matèria de protecció de la salut, situació que de confirmar-se demostraría una altra vegada més la incompetència dels responsables polítics que presumptament permeten i toleren aquestes negligents situacions.

Esperem que davant la nostra denúncia gràfica les autoritats municipals actuïn amb la diligència que el fet requereix.

Continuarem informant

ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Sanitat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Como siempre la negligencia y desídia de este equipo de gobierno se pone de manifiesto. ¿Donde está la regidora de medio ambiente? o mejor dicho de "ningun ambiente", ¿quizas este haciendo horas extras en su trabajo para ganarse unos eurillos, ya que le han rebajado el otro sueldo que tiene en el ayto. por no hacer nada de nada?.
A ver lo que se les ocurre "BUENO ES UN DECIR" PARA RETIRAR LAS PLACAS DE FIBROCEMENTO(URALITA), PUESTO QUE ESTO NO SE PUEDE HACER EN PLAN PARTICULAR Y SE DEBE HACER POR EMPRESAS ESPECIALIZADAS TANTO PARA SU EMBALAJE, COMO PARA SU TRANSPORTE A LOS VERTEDEROS ESPECIALES QUE EXISTEN PARA DICHOS RESIDUOS.
Esperaremos acontecimientos de la actuación de los "lumbreras" que nos desgobiernan.

Vicente Velaz

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels