09 de desembre 2011

10 i 11 de desembre al Casc Urbà Fira de Nadal


Vine i fes tradició ! !

ÀREA D’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Comunicació

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Be, ja ha passat la “Fira de Nadal”, una festa mes. Que espera l’Alcaldessa a presentar propostes realment engrescadores o transcendents?. No necessàriament han d’esser grans inversions, que no hi han diners; això ja ho sabem. Imaginació Sra. Alcaldessa, imaginació i ganes de resoldre mancances¡¡

Anònim ha dit...

Perquè en lloc d'invertir en festes, no s'inverteix en seguretat? De que ens serveix als veïns tenir actes populars, si quan tornem a casa ens trobem que ens l'han buidat?

Anònim ha dit...

Anònim de les 3:50PM

Es evident que qui ha de proposar idees per combatre els robatoris, es el regidor responsable de seguretat, que en el cas de Cabrils no es regidor si no regidora i per mes detalls Alcaldessa. Es diu Sra. Avelina Morales.
Qualsevol persona es valida també per donar idees, i cal en aquest sentit que els polítics entenguin que les idees son bones vinguin d’on vinguin mentre no es demostri per persona o institució mes autoritzada que n’hi ha d’altres millors. Sol succeir que aquells a qui pertocaria resoldre problemes -els càrrecs electes- no son sempre els qui aporten solucions, i que cadascú que en tregui conclusions.
En una sessió plenària, es va parlar d’aquest tema s’ha fet quelcom?

Anònim ha dit...

Anonimo de las 3.50.
Les teves preguntes tenen respostes de manual.
L’amargor que puguem sentir en arribar a casa i trovar-ho tot patas arriba, es mas llevadero si tornem de divertirnos en aquests actes ludics festius i culturals, -sobre tot culturals- que organiza la mateixa regidora que ha fet l’arbre de Nadal al vestibul de l’Ayuntament…..quina obra d’art¡¡
Manualitats, passejades con poni etc., etc.. divertiu-vos, les emprenyades lo son menys.

Anònim ha dit...

Persona alguna, explicara que passa amb el museu?, per quin motiu no funciona com a tal, i nomes es fa servir com a sala d'exposicions? qui son els responsables no politics. Quants diners ens costa el seu funcionament? Quants diners es va invertir en les obres? Val la pena mantenir una infraestructura d'aquesta manera tant negativa?

Anònim ha dit...

Doncs molts dies els cotxes estan aparcats a la central.

Anònim ha dit...

La Sra. regidora Isabel Tamboleo aparca el seu vehicle particular a una zona reservada a vehicles de l’Ajuntament, ( agutzil, serveis de manteniment etc.)o no es així?. O sigui que una persona, pel fet de ser regidora, te dret a plaça d’aparcament reservada?, ja es tenir barra¡¡, la Sra. Regidora i també qui li autoritza a fer-ho.

Anònim ha dit...

Fa anys, vaig cedir uns objectes per a esser exposats al museu que aleshores portava el nom de “Cal Arra”. En tinc el corresponent rebut. Tal com pinta la cosa ara, penso que es millor que me’ls tornin. Pot dir-me algú a qui haig de dirigir-me per fer la reclamació?; i en tot cas n’és l’Ajuntament responsable subsidiari i es a ell a qui m’haig de dirigir?

Anònim ha dit...

QUI NO TE FEINA, EL GAT PENTINA

El privilegi de disposar d’un bloc aliè on expressar-hi amb tota normalitat aquelles reflexions que hom creu necessari i que puguin ser qüestions d’interès comú es molt d’agrair, i mes encara si aquest element interactiu es promocionat per un partit polític: el VIC. No es gens freqüent que un partit polític -i menys si es pertany al Grup de Govern- posi a disposició de tothom un element tant potent que pot ser crític fins i tot amb el seu propietari/autor. Afirmo doncs que no es gens freqüent per quan de les set formacions polítiques amb representació al nostre Ajuntament, no n’hi ha cap mes que hagi tingut la valentia d’exposar-se a la critica publica sense embuts mitjançant un bloc d’accés lliure i anònim. Felicitats doncs Sr. Serrano i segueixo.
Un passeig per la part baixa del poble, m’ha fet descobrir una autentica genialitat, que nomes pot ser obra d’una ment preclara, i ja sabem que les ments preclares son patrimoni exclusiu dels polítics. Si, amigues i amics seguidors d’aquest bloc, si el topònim del nostre poble s’acompanyava de la frase Vila Gastronòmica. Algun savi -jo penso que sàvia- a decidit afegir-hi vilaflorida, tal com sona; es a dir que en el remitent de les vostres cartes, quan poseu 08348 Cabrils podeu afegir-hi posem pel cas, vila gastronòmica i vilaflorida.
Que Cabrils es una vila eminentment gastronòmica -malauradament ara menys- no ho pot qüestionar ningú, ara be, que sigui realment una vila florida francament....
Tot i això, el meu esperit inquiet i positiu m’ha conduït a realitzar una profunda i molt acurada investigació a la recerca de flors -s’entén en lloc públic- amb resultat final, poc mes que decebedor. Expressat d’una altre manera: no he trobat motius ni mínimament suficients com per que el nostre topònim s’acompanyi de l’expressió vilaflorida en aquest moment.
El meu voluntariós esforç per trobar -infructuosament- justificació al qualificatiu que tant si com si ens han obsequiat els qui manen m’ha portat amb tot, a fer altres descobriments i anàlisis interessants que contrastadament es poden associar a realitats que em permeto suggerir per si es considera des de la Casa Gran, treure’n profit. Per exemple el nostre poble es podria dir: Cabrils, merdadegos per raons obvies; o be Cabrils delesurbanitzacions, per raons també mes que conegudes; o be Cabrils politicsalseuaire; o be Cabrils robatoristropecien; un altre que tampoc quedaria malament seria Cabrils, festaperpetua; o be...en fi que us sembla si féssim un concurs d’idees? O millor encara, que us semblaria dedicar el vostre temps a solucionar qüestions realment importants, que n’hi ha i no pas poques?. Si?, doncs va arremangueu-vos, aneu per feina i prou collonades.
Ah¡¡ i una altra qüestió: el desafortunat rètol, l’ha posat qui sigui sense tenir en compte la mes mínima professionalitat ni normes d’estètica o sentit comú, si us plau, es a l’entrada del poble¡¡

Anònim ha dit...

Anònim QUI NO TE FEINA, EL GAT PENTINA em sembla que no has captat lo subliminal del missatge del cartellet de “vilaflorida” No pateixis jo t'ho aclareixo,

Propera iniciativa a seguir per la o el brillant regidor o regidora autor autora de tan magna idea:

Com bé dius no és precisament un poble que destaqui per les seves flors (no va amb segones) i a més s'ha de tenir en compte la recent tala d'arbres en una de les entrades /sortides del poble, por consiguiente, com deia el mestre de les estupideses ara el que segur vindrà és un altre important despesa en la compra de flors que facin honor al cartellet al•lusiu a lo de “vilaflorida”

Comparteixo la teva opinió referent al fet de que no és freqüent que un grup polític al govern permeti ser criticat en el seu propi mitjà de comunicació, una gran lliçó sí senyor, no conec als seus components però els trasllado el meu reconeixement i felicitació per la seva transparència i sentit de la dignitat.

Anònim ha dit...

Anònim de les 6:28 PM. Soc QUI NO TE FEINA, EL GAT PENTINA.
Veig que estàs al corrent de la gestió publica. Jo intento el mateix.
La tala d’arbrat a que et refereixes, fou realitzada suposadament a conseqüència de la petició dels veïns del sector (suposadament no tots hi estaven d’acord), amb la queixa que els entraven (suposadament) les arrels incontroladament; vist que els Ajuntaments no funcionen amb paraules, d’aquesta suposada petició n’hi ha d’haver un document (que jo lògicament no he vist). Automàticament aquesta petició per escrit, hauria anat a parar (suposadament) al departament tècnic, que s’hauria documentat àmpliament per, tot seguit informar al polític de torn. Aquesta informació, com ja pots suposar pot confirmar la queixa dels veïns o no, amb tot però arribat el cas sempre hauria d’haver anat acompanyada d’una proposta alternativa i tècnicament viable com per exemple: la substitució de l’arbrat (suposadament) perjudicial, per altres especies d’arrelament vertical, que n’ hi han i amb resultats efectius. Estem parlant de QUARANTA arbres de domini públic, poca broma¡¡

Com pots veure, molta suposició. Haurem de demanar explicacions al regidor/a de Medi Ambient o a l’Alcaldessa no?

Anònim ha dit...

Que ha estat de les persones que van utilitzar les ajudes a mare soltera i estaven casats ?
Han tornat els diners?
Han rebut algun tipus de sanció ?
Continuen treballant després de la malifeta?
Son de la confiança de l'alcaldesa?

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels