31 de desembre 2011

FELIÇ ANY NOU ! ¡FELIZ AÑO NUEVO ¡


Afortunadamente tanto en nuestro Ayuntamiento, como en Cataluña y también en España, los que se autodenominan de izquierdas y progresistas han pasado a la historia, triste historia que ahora nos toca reconducir con injustas medidas de ajustes, ajustes que como siempre no pagarán quienes han basado su política en el despilfarro económico dejando las arcas públicas bajo cero.

A pesar del lastre que nos toca gestionar os deseo en nombre de mi grupo municipal y el mío propio un FELIZ, aunque difícil, AÑO 2012.

Alfredo Serrano i Mora
Portavoz del grupo municipal Veïns Independents de Cabrils


Nota. Por si es de vuestro interés el próximo día 1 de enero a las 16 horas y el día 2 a las 18:30 Maresme TV (Canal Català Maresme) emitirá íntegramente el pleno extraordinario celebrado el pasado día 27 de diciembre.



---------------


Afortunadament tant al nostre Ajuntament, com a Catalunya i també a Espanya, els que s'autodenominen d'esquerres i progressistes han passat a la història, trista història que ara ens toca reconduir amb injustes mesures d'ajustos, ajustos que com sempre no pagaran els qui han basat la seva política en el balafiament conòmic deixant les arques públiques sota zero.


Malgrat el llast que ens toca gestionar us desitjo en nom del meu grup municipal i el meu propi un FELIÇ, encara que difícil, ANY 2012.


Alfredo Serrano i Mora
Portaveu del grup municipal Veïns Independents de Cabrils




Nota. Per si és del vostre interès el proper dia 1 de gener a les 16 hores i el dia 2 a les 18:30 Maresme TV (Canal Català Maresme) emetrà íntegrament el ple extraordinari celebrat el passat dia 27 de desembre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tot just fa dos dies i per Maresme TV., en roda de premsa conjunta entre responsables de l’Ajuntament de Cabrils-la Sra. Alcaldessa Avelina Morales i Sr. Tinent d’alcalde Alfredo Serrano- i de Comissions Obreres es va escenificar el punt i final a la manca d’entesa entre els treballadors de la brigada de manteniment i el propi Ajuntament protaginitzada per l’anterior alcalde Sr. Colomer. La solució coneguda per tothom va ser la d’externalitzar els treballs de manteniment que varen passar a mans d’una empresa privada a la que se li va traspassar el personal de manteniment esmentat.
Les avantatges d’aquesta solució varen ser escampades als quatre vents per l’anterior alcalde, adduint que amb la mesura emprada, es proporcionaria un millor servei a la comunitat i un estalvi important.
No puc afirmar que la prestació de serveis de manteniment per part d’una empresa privada hagi sigut avantatjós, -jo crec que no- però el que si que queda fora de dubte es que el cost econòmic derivat de la manca de capacitat/habilitat de l’anterior alcalde a l’hora de negociar acords i/o convenis amb els treballadors de la brigada, en ha costat cent vuitanta mil € mes o menys segons que varen afirmar polítics i sindicalistes per Maresme TV. Ara es de desitjar que ho demostrin documentalment per fer-ho creïble. Si es així, espero coherència i rigor per part del Govern de l’Ajuntament tot reclamant a qui correspongui i per la via que s’escaigui, els diners malbaratats.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels