11 de febrer 2012

LAS COSAS DE PALACIO VAN DESPACIO


Això és el que no es ha quedat més remei que contestar a alguns comerciants del nostre poble que segueixen interessats en conèixer els motius pels quals durant cert temps no s'ha estat cobrant als paradistes del mercat dels dimarts la Taxa per ocupació de la via pública mentre que els comerciants de Cabrils han de pagar puntualment tots els impostos, taxes i contribucions com a conseqüència de la seva activitat. Clicant aquí podreu consultar el nostre article del passat 8 de març de 2011


Una de les primeres actuacions preses a l'inici de la present legislatura va ser la d'incoar diligències informatives per tal d’esbrinar els fets pels quals no es van posar al cobrament aquestes taxes.

Amb la finalitat de que s'agilitin els tràmits per depurar les possibles responsabilitats la passada setmana el nostre portaveu va registrar el document que s'adjunta. Clicant aquí ho podreu consultar.

Per ampliar aquesta o altra informació poden fer-ho mitjançant el correu del nostre grup o enviant-nos els seus comentaris a través del nostre blog informatiu.

Continuarem informant

ÀREA D’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Comunicació

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja tenen vostès raó que Les coses de palau van... a poc a poc, em podrien contestar si ja han obert expedient i obligat a retornar els diners que de manera fraudulenta van cobrar com a ajudes per pagar el lloguer els dos funcionaris presumptament casats i amb domicili diferent?
Una que no s'oblida del que van prometre quan anaven juntets CIU i VIC

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels