29 de febrer 2012

PREOCUPACIÓ COMPARTIDA D'UNS VEÏNS DE CABRILS


Aquest migdia han robat en una de les cases de passatge de Can Tarruella Urb. Can Mas - tot apunta que els lladres han aprofitat el lapsus de temps, uns 20 minuts, quan els veïns han sortit a buscar als nens al col·legi.

En estreta col·laboració amb els veïns us agrairem feu extensiu aquest avís a tots els vostres veïns i coneguts, cal estar atents especialment quan sortim de casa.

Segurament els partidaris del silenci i la nul•la transparència ens acusaran d'alarmistes, nosaltres estem convençuts que aquests successos, salvaguardant la intimitat, han de ser públics amb l'objecte d'estar puntualment informat i poder prendre precaucions tal com ens recomanen els mossos d'esquadra a la seva pàgina web.

Clicant aquí podreu accedir a la pàgina web del Departament d'Interior Mossos d'Esquadra.

Continuarem informant

ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Seguretat Ciutadana

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Señor Serrano sin entrar a cuantificar la cantidad de fiestas que usted mismo criticaba cuando estaba en la oposición, ¿me podría informar si están autorizados a recaudar lo que pretenden cobrar por participar en la primera pedalada por la igualdad según ustedes, es decir esos 10 ó 15 euros y a que se destinarán?
Mientras los diferentes gobiernos se dedican a gestionar la crisis ustedes casi cada fin de semana vengan fiestas y más fiestas limitando el aparcamiento en el pueblo.
Hay que ver lo que son las promesas electorales y su puesta en práctica una vez ocupada la silla consistorial.
Un vecino de La Llobera que los domingos ya no puede bajar al pueblo a almorzar ni a comprar el periódico.
Agradeceré su respuesta.

VIC ha dit...

Benvolgut veí de la Llobera, en primer lloc m'agradaria poder dirigir-me a vostè pel seu nom o cognom tal com pot vostè fer amb mi, però aquest no és l'objecte ni de les seves preguntes ni de la meva resposta.

En relació a lo de les festes i festejos (això ho afegeixo jo) li diré, com ja he dit en altres ocasions, sense que s'hagi d'interpretar de que “escurro el bulto” la realitat és la que és, i és que és públic i notori que la quota d'influència que té el nostre grup en aquest equip de govern és d'1/8, aquest és el nostre límit d'influència quan no hi ha acord en algun assumpte, i és perquè els veïns i veïnes de Cabrils així ho van decidir en les últimes eleccions municipals.

La meva opinió personal en aquest tema és que amb la que està caient haurien de prevaldre més un altre tipus d'actuacions que fomentessin l'ocupació i al seu torn es promocionés el comerç del nostre poble amb un altre tipus d'incentius i/o actuacions, com per exemple facilitant i no limitant l'aparcament com be diu vostè.

En quant a la pregunta concreta sobre el cobrament d'una quota per participar en aquesta activitat dir-li que la veritat és que desconec el procediment però li garanteixo que lo primer que faré el dilluns és informar-me, informació que li faré seguir inserint un nou comentari resposta a la seva sol•licitud d'informació.
Agraint-li la seva participació rebi en el interin una cordial salutació de,
Alfred Serrano
Portaveu del grup municipal

Anònim ha dit...

Pot ser que el "cacique" del poble hagi ordenat o aconsellat que vosté surti o el fagin fora de l'equip de govern?
Cuntinua aquest personatge tenint aquell càrrec en la casa de tots en el qual s'ha de ser apolític ?
Tot i estan dins de l'equip de govern el seu paper els hi molesta als seus companys per poder fer coses...que voste no troba justes?

VIC ha dit...

Anònim de les 6:04 PM , li responem a les seves preguntes:

SI

SI
i
SI

Anònim ha dit...

Un gos entra a casa d'un vei i tot el sistema entra en marxa.
Aquest gos te algun bon padri?
Tot el sistema deixa les seves obliglacions....per buscar al gos?...

Anònim ha dit...

A la nova i caòtica web del Magnífic Ajuntament, es pot llegir que un nou servei de fisioterapeuta s’ha posat en servei a la disposició de les persones grans que en vulguin fer us. Com no pocs missatges que comunica l’administració, -en aquest cas la local- pel cap baix es confús.
El missatge, diu que es donarà mes informació al propi “casal de la gent gran”. Es que aquest servei pagat amb diners de tots, nomes en poden fer us els associats a l’esmentat casal?. Es que els jubilats i/o pensionistes no associats, no tenen dret a gaudir també dels beneficis que generen els seus impostos? Cal aclarir aquest concepte, ja que si es així estaríem davant d’una promoció publica discriminatòria per tant també anticonstitucional o expressat de forma mes col•loquial de molta barra.
Si vaig confós, d’antuvi demano disculpes

VIC ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Sr. Serrano i Sr. Nadal: Poden informar clara i senzillament, si el servei de fisioterapeuta es per a tots els pensionistes, o nomes per a uns quants?

Anònim ha dit...

El servei de fisioteràpia és universal, independentment que siguin del Casal d'Avis o no.
edmon nadal

VIC ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Si, realmente hacen falta cambios.
El otro día un agente en medio de la carretera, delante de can Rin , tomando una lata de refresco y riendo a carcajada limpia hablando por el móvil.
¿No tenia que estar controlando el paso por las obras de pintura?
¡Queda muy feo!

Anònim ha dit...

Cert, jo també ho vaig veure.
Un cotxe es va menjar un dels indicatius i ell continuava parlant per telèfon !
Va baixar el policia que vigilava la part de dalt de males maneres, quan era el seu company el responssable .
Això es complir amb el seu deure?
Es intolerable!

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels