11 de maig 2012

CABRILS - ALTRA VEGADA ELS ANONIMS -

Una altra vegada han tornat a actuar els justiciers anònims que pul·lulen per Cabrils, aquesta vegada el motiu era denunciar la contractació, per part de l'empresa que gestionarà la piscina -que alguns denominen “municipal”-, d'un familiar en primer grau de la màxima autoritat política del nostre poble.

Com dèiem en el nostre article del passat 15 de febrer - Repartir pamflets i fanzines propagandístics en contra d’algú, d’alguna cosa, o d’una idea, respon a temps pretèrits, on l’estatus de la democràcia es veu del tot maltractat, pràctiques comuns de Güebels, i Stalin, que intimidaven al ciutadà i afectaven el seus drets més fonamentals, ells van tenir el desvergonyiment de signar-los.........els de Cabrils No!!

Doncs bé, deixar constància que tant la contractació objecte de l'anònim, com la de "una altra" que en principi hi ha hagut, han provocat en mi un profund malestar i indignació, qüestió aquesta que ha estat posada en coneixement de qui jo he cregut convenient.
No entraré en qüestions de conflictes ètics ja que cadascun té la seva pròpia escala de valors i aquests poden ser vistos com a “problemes” o com a “dilemes”, però el que està meridianament clar és que sempre hi haurà dues postures, així que el problema es convertirà en un dilema entre dues postures oposades i, en general, irreductibles.

En un proper article i, una vegada comprovats els fets, el meu grup i jo mateix manifestarem la nostra opinió sobre aquest i altres assumptes que succeeixen al nostre poble i que ja va sent hora de posar-los en públic coneixement.

Gracies per la vostra atenció.
ho signa,

Alfred Serrano i Mora
Tercer tinent d’alcalde i portaveu del grup municipal Veïns Independents de Cabrils

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Pregunti als Pota Fosca.
Cafortol ataca de nou (….., ……. i …..)

Anònim ha dit...

On són els indignats ara i abans?????

Unknown ha dit...

Señores del VIC y en especial Sr.Serrano, cuando mi tiempo me lo permite intento seguir los artículos de su grupo y en especial el último firmado por usted, quiero decirle que comparto íntegramente su indignación y malestar con la situación que se ha generado en nuestro municipio y de la que usted ha tenido a bien informar, según su escrito parece ser que hay otro caso cuya contratación también pudiera ser constitutiva de conductas no cónsonas con las más elementales normas o pautas éticas que deberían regir en la vida pública.

Por la información de que dispongo entiendo que este complejo deportivo ha sido financiado con dinero de los contribuyentes y que si de la gestión de éste se derivasen pérdidas éstas también se sufragarían nuevamente con dinero público, por lo tanto aquí tenemos una doble situación de la que por supuesto ni la máxima autoridad ni el otro caso que supuestamente pudiera existir estarían exentos de las fundadas críticas que a bien seguro se producirán.
Sin más agradecerle su sinceridad a pesar de estar gobernando, cuestión ésta que dice mucho tanto de usted como del grupo al que pertenece.
Atentamente FDRT30

Anònim ha dit...

Sr serrano,
malgrat es trobi incòmode, crec que es necessària la seva presència en el govern, doncs garanteix transparència i serietat.
El recolzo i l'animo a seguir.

Un que l'aprecia

Anònim ha dit...

Lleig molt lleig, així no anem bé

Una veïna que segueix a l'atur

Anònim ha dit...

Per a qui vulgui escoltar.
Aquest mati, he vist que algun valent ha "pintat" les noves senyals de tràfic que en obliguen a fer un recorregut turístic per Can Bargay quan sortim de casa o del camp de futbol. Ara al tornar, he vist que el sistema ja s’ he encarregar d ‘ esborrar-ho.
Entenc que l’ anterior equip de govern, que com tots sabem no brillava per les seves "llums", al fer el projecte de la piscina oblides (entre d’ altres) el petit detall del aparcament ( això ja es va fer p.ej al Torrent Roig, les escoles,...), el que em sap greu, es que l’ actual govern continuï amb la mateixa prepotència i a sobre tenen la barra de posar "aparcament gratuït" en el fulletó de propaganda (no se qui es el brillant redactor) de la de la maleïda piscina . Veritablement es súper fàcil i barat si es fa acosta dels veïns i a tu no t’ afecte gens.
He d’ esbrinar quanta gent ve al futbol cada setmana (no tan sols els dissabtes i diumenges) i quants veïns baixem cada dia a treballar, però n'estic del tot segur que per molt que l’ Illa "promogui l’ us d’ energies renovables" (no se pas com), la despesa energètica i el temps perdut superen amb escreix aquesta oportunista/naif propaganda. Som en temps difícils i estem parlant gairebé de quatre cops mes de recorregut y amb un bon tros en pujada. Es nota que no viviu per aquí i teniu l'economia sanejada. Feu els números i ja em direu per que em de pagar justos per pecadors.
La part maca, i això deu ser un detall de l ‘ alcaldessa de Convergència, es que el recorregut “ extra” es fa per el carrer de Catalunya

Anònim ha dit...

Gastaremos mas carburante y contaminaremos más i mucho más peligro de accidentes en una pequeña urbanización que ahora se ha convertido en carretera de paso.
¡Solución perfecta!
Felicidades al gran pensador-a del ayuntamiento,lo suyo no son las luces.
Un vecino indignado

Anònim ha dit...

La piscina no és pública?
I si té perdues qui paga?
Resposta: l'ajunament...
Aixó no es públic....?????
Que s'ho fagin mirar!!!

Anònim ha dit...

Perdona ,anònim de les 4.21, fa més amb el control des de dins que a fora!
Qui va enganyar abans?
Qui ho denuncia ara?
Quimet

Anònim ha dit...

Neng ,AQUESTES HOES NO SÓN BONES...!!!

Anònim ha dit...

Canvia d'hora se't veu la ploma!!

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels