14 de juliol 2012

SEGONA PART DE ….No és suficient amb prohibir fer foc. L'AJUNTAMENT HA DE DONAR EXEMPLE !!!!

A continuació mostrem una altra evidència de la incompetència que impera en algun dels nostres municipis, aquesta vegada en matèria de prevenció d'incendis.
Això és el que ordena la Generalitat de Catalunya

Disseny de les barbacoes:
·         Han de ser d’obra
·         Han de tenir mataguspires
·         Han d'estar tancades a 3 parets protegides dels vent. Les parets laterals i posteriors han d'arribar fins al mata guspires.

I això és el que “algú” permet a Cabrils


Aquí tenen un reportatge gràfic de l'espai municipal denominat Can Barba "Arborètum de Catalunya" en el que es poden apreciar les restes d'una barbacoa que, suposem, degudament autoritzada per la o el irresponsable de torn.

No afegirem més comentaris ja que com sempre diem "unes imatges valen més que mil paraules" el que si ens permetem recomanar és que la o el o els responsables d'aquesta situació, que afortunadament aquesta vegada no ha tingut conseqüències, es llegeixin el que aconsella la Generalitat de Catalunya en matèria de prevenció d’incendis.-  Clicant aquí es pot accedir a les recomanacions "CAP FOC Al BOSC"

Nota: Si volen perdre el temps consultant els ""consells de l'ajuntament""  veuran que no s'han pres la molèstia ni de transcriure alguns dels consells ni tan sol de fer constar la pàgina correcta de la Generalitat. 

No s'ocupen....? Ni es preocupen....? O és desídia....? O és imprudència....? O cal rellegir-los novament el principi de Peter....?

Ah! i tot presumptament....clar...tot menys les imatges....

Seguirem informant i vigilant

ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Medi ambient i Sostenibilitat

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si no ho veig no m'ho crec, gràcies per mantenir-nos informats la propera vegada cridaré als bombers.

Una veina de Can Bargay

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels