11 de setembre 2012

REMODELACIÓ DEL PARC DE LA VELA…. ( Segon intent )


Curiosament i en ple mes d'agost, per ser més concrets el dia 8, el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona publica l’anunci dels plecs de clàusules administratives i tècniques que han de regir la licitació de la remodelació del parc citat.

“Sí si a l'agost” hi ha qui creu és el mes més “adequat”...??? per a aquest tipus d'anuncis, però el més “curiós” és que la titular de l'alcaldia ordena convidar el dia 1 d'agost i sense que s'hagués publicat l'anunci citat, a tres empreses, sí si….set dies abans que es publiqui l'anunci….

Curiosament no es convida a participar a dos de les empreses convidades en el “fallit” concurs anterior (febrer/abril 2012)..(veure comentari marcat en vermell en el nostre article de data 3 de juny passat) i en canvi si es convida a participar a una de les empreses que en el primer intent no es va presentar.

Sí si, inicialment no es va convidar a aquestes dues empresa que dit sigui de pas anaven més de 2.700 euros i 7.900 euros respectivament per sota de l'oferta més cara….

El dia 16 d'agost i a petició d'una d'aquestes dues empreses “també” la hi convida a participar (quinze dies després que a les primeres), dir que la citada empresa és la que va oferir la remodelació per un import 7.900 euros inferior a l'oferta més cara.

Algunes preguntes que se'ns plantegen.
  •  Per què es torna a convidar a una empresa que en la primera licitació no va voler participar?
  • Per què es va convidar en la primera licitació a una empresa la documentació de la qual va ser retornada per correus por “ se ausentaron”?
  • Qui va aportar les dades d'aquesta empresa?
  • Per què en la segona convocatòria “estival” no es va convidar inicialment a les dues empreses que van oferir el subministrament i col•locació del material per sota del preu de licitació?

RECORDATORI.- Una pregunta que encara avui segueix sense resposta:

• Per què, en el seu moment, la titular de l'alcaldia va autoritzar a una de les empreses licitadores l'inici de les obres de remodelació del parc sense que aquestes estiguessin adjudicades.

Per què ....?

Les respostes en breu….

ÀREA INSTITUCIONAL
Via Pública i Serveis

2 comentaris:

Una vigilant de parcs ha dit...

Senyor Serrano sap on estan les tanques que vostè va fer retirar del parc de la vela?
Pregunti a la brigada i l'hi explicaran.

“Una vigilant de parcs"

VIC ha dit...

Benvolguda vigilant anònima, una vegada feta la corresponent consulta dir-li que les misterioses "vallas" estan sent utilitzades per la brigada municipal. Haig d'aclarir-li que aquestes "vallas" no són propietat de l'ajuntament.
Veurem a qui se li adjudica l'obra i potser aconseguim esbrinar qui és el propietari.

Atentament

Alfred Serrano

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels