02 de novembre 2012

UNA APRENENTA....EN....PRÀCTIQUES…."DE DISCRECIONALITATS"….


DISCRECIONALITAT...sí sí aquests són els arguments que ve utilitzant la titular de la alcaldia per negar, al nostre parer, irracionalment, una fotocòpia, sí una fotocòpia que "presumptament" li preocupa pugui estar en el meu poder perquè demostraria que va mentir en una de les seves habituals declaracions.

Igual que una imatge val més que mil paraules, en aquest cas, podríem equiparar la dita al fet de que visionant els documents que s'adjunten queda en evidència la falta d'arguments i el fosc estil que empra l'actual titular de l'alcaldia per denegar sistemàticament peticions que no son del seu grat.

Clicant aquí podreu accedir a la nostra sol•licitud de còpia d’un decret...."la seva" burda semi-denegació.... i la nostra reclamació i....

Clicant aquí s'accedeix a l'últim escrit on no li queda més remei que utilitzar el nomenclator burocràtic del “NO” per resposta habitual que tant utilitzava el seu antecessor i que "ella" tant criticava quan estava a l'oposició. (Canvi d’opinió?....O es tracta d’oportunisme?....politic?)
Continuarem informant....

ÀREA D’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Comunicació

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sr. Serrano, en primer lugar espero que este ya recuperado de su dolencia.
Hace pocos días lei en el BOPB del miercoles 31 de octubre de 2012 la publicación de un anuncio de información y adjudicación contractual del ayto. de Cabrils a la empresa ALPHABET ESPAÑA FLEET MANAGEMENT S.A. por valor de 125.731.00 € (casi veintiun millones de las antiguas pesetas) por el sumunistro de "2 vehicles amb equipament inclòs destinats a la policia local en la modalitat d'arrendament amb opció de compra"
¿Puede Vd.verificarlo?.
En caso de que sea cierto averigue Vd. si dichos vehículos están provistos de misiles tierra/aire, porque por ese precio es lo menos que se puede exigir.
Como desconozco el e-mail de su grupo me he permitido hacer este comentario en esta página.

Hasta la vista

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels