29 de novembre 2013

LA POLÍTICA A CABRILS EN TEMPS REAL - Crònica del ple ordinari de novembre


Per no fer massa extensa la informació de lo succeït en el ple d'ahir, en el que la idependentista-convergent titular de l'alcaldia va tornar a fer gala de la seva nul·la preparació económica i males formes, quedant demostrat que no sap ni sumar, començaré avui una sèrie d'articles breus en els que intentaré anar desgranant el que va esdevenir en dit ple.

Donades les males formes, les insídies, les mentides i fins i tot les calúmnies amb les que determinats “companys” de partit i de govern de l'actual “cap de govern” de Cabrils passo a publicar íntegrament el text del prec que ahir em vaig veure obligat a llegir en el transcurs del ple ordinari:

LA MENTIDA I LA CALÚMNIA COM A FULL DE RUTA

Les formes, el llenguatge, si a això se li pot dir llenguatge, la mala educació, la falta d'ètica, etc.  amb la que el regidor de comunicació el senyor Edmon Nadal Giralt ve exercint la seva presumpta responsabilitat política, han estat objecte en alguns plens de queixes i recentment objecte de dos precs que en part recordaré:

La portaveu d'ICV deia, pregava, en el ple ordinari del 31 de gener : 
Avui ICV Cabrils tenim un prec per al Sr. Edmon Nadal, encara que més que res és una crida a l’ètica i a la bona praxi política. Des de fa temps, els membres de l’oposició, uns dies uns i uns dies uns altres, però en definitiva tots, patim la vostra manca de saber estar i el comportament ètic vers les demés persones. Potser ja és hora que reflexioni, Sr. Nadal, i vegi el minso favor que li està fent a la política i en aquest cas a vostè mateix.
Des d’ICV Cabrils, i també a títol propi, no li demanarem més educació, però sí, i encara que sigui per respecte a vostè mateix, que tingui més cura amb el seu llenguatge. Moltíssimes gràcies.”
En el mateix Ple la portaveu del Grup Municipal de SOM Cabrils,  deia, pregava,

Hem pogut llegir amb molta atenció el “resum de l’any 2012”  capitanejat per el seu “escudero” i “escrivar”   tal i com ell s’autoanomena Sr. Edmon Nadal (regidor de comunicació que pertany al seu partit, CiU) , i lamentem profundament  que no en va tenir prou el passat dia 14 de novembre de dirigint-se a vostè com la “alcaldessa usurpadora”,   que el  passat dia 25 de gener ens va tornar a deleitar una vegada més amb la seva falta de respecte i educació habituals en vers les persones , amb  comentaris de tan baix nivell..... 
Continuava dient la portaveu de SOM Cabrils :

que SOM Cabrils no permetria  mai,  que un representant d’aquest consistori  fos de tant baixa estopa, i esperem  Sra. Morales  sigui capaç de fer-lo retractar i d’actuar amb la contundència que el seu càrrec li permet.....,  si no entendrem  que la  verborrea i mala educació habitual d’aquest regidor (Edmon Nadal de CIU), vostè també la sucumba.  L’administració i execució d’aquest municipi, no pot estar portada  per uns personatges de tant buit contingut.
Doncs bé, dit això, el meu prec d'aquesta nit no va dirigit a una, diguem persona , que en la meva opinió,    opinió que difereix en alguns aspectes de les meves companyes d'oposició,    jo no crec que el senyor Edmon Nadal sigui una persona mal educada, ja que per a ser un mal educat un ha d'haver estat educat d’una forma o altra,   al meu entendre el senyor Edmon Nadal es un no educat,  per tant no coneix el que es la educació i les bones formes.

El meu prec com deia abans no va dirigit a ell perquè seria perdre el temps,   va dirigit a la secretària interventora, i m'explico: 

Un dels assidus veïns que  assisteix als plens em va advertir, en concret,  sobre un escrit publicat pel senyor Edmon Nadal l’actual regidor de comunicació, que amb la seva habitual mala fe i males arts diu al principi del mateix el següent:

També acompanya al SOM en la meva perplexitat el VIC, que no demana rès. Bé, rès més que toooootes les entrades i sortides del registre municipal, tots els acords, decrets, factures, nòmines, etc. Cosa normal i molt correcte. Però demanaria que per no fer mal a les arques municipals es conformi en mirar la documentació i fer fotocòpies del que li interessi, ja que entre Plè i Plè, es fan a petició seva, cap a 300 fotocòpies. Correcte si es fan servir. INCORRECTE SI DESPRÉS NO LES RECULL NI LES MIRA.

Com que considero que l'escrit atempta greument a la veritat, especialment en lo que calumniosament es refereix a la acusació de  fer mal a les arques municipals,  li prego a la secretaria interventora,  com a responsable del departament de secretaria, que és el departament encarregat de lliurar-me les suposades 300 fotocòpies que entre ple i ple falsament diu el regidor de comunicació que sol·licito i després no les recullo ni les miro,   certifiqui,  doni fe, ratifiqui,  o digui per escrit  si  són certes aquestes,  al meu entendre,  calumnioses afirmacions.

Per tant, és veritat o és fals que jo, entre ple i ple sol·licito més de 300 fotocòpies que després ni miro ni recullo? 

I per acabar vull deixar constància de que totes les fotocòpies que sol·licito entre ple i ple em són sistemàticament denegades, especialment les que fan referència a les presumptes vinculacions empresarials del senyor Edmon Nadal amb determinada empresa proveïdora de l'ajuntament,   així com l’accés a la documentació relativa a temes que en la meva opinió afecten a la seva tasca com a regidor de l'ajuntament.

Jo de tot el que dic i manifesto tinc proba documental,   documental que està a disposició de qui les vulgui consultar ja que forma part de la meva activitat com càrrec electe. 

Gràcies

A LA SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE L’AJUNTAMENT 28 NOVEMBRE 2013

Continuarem informant


Alfredo Serrano Mora
Portaveu del grup municipal

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels