05 d’agost 2007

CIU I VIC, EN DESACORD AMB EL TRAÇAT DE LA NOVA ROTONDA


Des que CIU i VIC es van fer càrrec del govern de l’ajuntament de Cabrils, hem tingut coneixement de molts temes que ens ha reafirmat en la convicció que el nostre municipi necessita amb urgència un canvi de model de gestió.

Un exemple de que les coses s’han de fer d’una altra manera a com s’han fet fins ara, és el disseny de la nova rotonda, on queda patent que el projecte no va estar adequadament analitzat en tots els seus punts, especialment pel que fa referència al trànsit de vehicles.

Segons el nostre criteri, especialment la primera entrada a la rotonda en sentit Vilassar, obliga als cotxes a desviar-se cap a l'esquerra, exactament el mateix pels que pugen en direcció contrària, tant de baixada com de pujada, existint, sempre segons el nostre criteri, greu risc de col·lisió frontal.

Aquest desacord de l’equip de govern s’ha posat en coneixement de la Diputació de Barcelona i per tant als seus tècnics dissenyadors de dita rotonda. Fruit d’aquestes queixes, el dilluns dia 6 d’agost la Diputació de Barcelona té anunciada una visita in situ per tal de trobar-hi solucions
.

Àrea d’Informació i Participació
Participació Ciutadana



1 comentari:

Anònim ha dit...

No ho entenc , els tecnics del ajuntament no ho van veure?
Gracies

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels