14 de març 2008

JA HA COMENÇAT LA CAÇA DE BRUIXES A CABRILS

Ahir, l’alcalde de la MOCIO DE LA MENTIDA I LA VERGONYA va donar l’ordre de lliurar cartes d’acomiadament a la lletrada i als quatres agents de la Policia Local que l’equip de govern de CIU i VIC varem contractar de forma interina fins la provisió del lloc de treball.

Gràcies a aquestes contractacions d’urgència, i sota el comandament del nou cap de policia es va poder tirar endavant la tasca policial a Cabrils, especialment al Nadal, ja que varem patir "certes baixes laborals" a més de les baixes dels policies expedientats.

Greu també és el cas de l’advocada, ja que gràcies a la seva eficàcia s’han pogut enllestir molts expedients administratius que estaven amuntonats sense ordre ni control.

En definitiva estem molt indignats, i especialment tristos per aquests treballadors que s’han comportat de forma impecable, havent demostrat en poc temps una professionalitat fora de tot dubte, perquè ara vinguin aquests de la MOCIO DE LA MENTIDA I LA VERGONYA i els facin fora, i el que és més greu, sense cap tipus d’explicació en el cas de la lletrada.

Es curiós que l’alcalde de la MOCIO DE LA MENTIDA I LA VERGONYA vingui ara parlant d’il·legalitats en les contractacions, o es que no se’n recorda que va “amanyar” un concurs-oposició amb “desviació de poder” (
segons sentència 1344/2005 del Tribunal Superior de Catalunya) per col·locar de funcionària a la que era la seva companya sentimental en la seva primera MOCIO DE LA MENTIDA I LA VERGONYA.

Com be deien els companys de CIU, els de la
MOCIÓ DE LA VENJANÇA ja han començat a actuar.

La setmana que ve estarem al costat dels companys del Sindicat Professional de Policies Municipals de Catalunya a la roda de premsa que hi tenen previst convocar.

Com dèiem en el nostre article del dia 1 de març, els 5 anys que va ser l’alcalde de Cabrils han estat els mes estèrils i crispats de la història de Cabrils, no han passat ni dues setmanes des de la MOCIO DE LA MENTIDA I LA VERGONYA i ja ha començat la crispació i la venjança.

ÀREA INSTITUCIONAL
Interior

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels