01 de març 2008

(2001) PRIMERA MOCIÓ encapçalada pel trànsfuga convergent Sr.Colomer amb el suport d’ERC (l’últim de la fila)

(2008) SEGONA MOCIO DE CENSURA del Sr.Colomer i ERC (l’últim de la fila) i els nous gregaris GPC I ICV contra l’ACTUAL EQUIP DE GOVERN DE CIU+VIC
L’any 2001, Colomer es va convertir en el primer alcalde trànsfuga de Cabrils.

Fem una mica de història.

La tardor de l’any 2001, Joaquim Colomer va abandonar la disciplina de govern del partit del que era militant (CIU) i va encapçalar una moció de censura amb l’oposició (PSC, PP i ERC (per primera vegada). Encara que havia aconseguit la seva acta de regidor presentant-se de número 6 en les llistes de CIU, va capgirar el vot dels cabrilencs i va forçar un canvi del sentit del vot a les urnes, erigint-se com alcalde trànsfuga.

En aquells moments va justificar el seu acte de transfuguisme polític dient que la situació “era insostenible”, però no va explicar res més. També va proclamar que “aparexerien coses molt grosses a l’ajuntament” però tampoc es va saber res de res. També es va queixar que l’alcalde “el menystenia”. No va trigar ni dos mesos en contractar el famós “assessor “ amb contractes encara avui sense explicació i “amanyar” un concurs-oposició amb “desviació de poder” (segons sentència 1344/2005 del Tribunal Superior de Catalunya) per col·locar de funcionària a la que era la seva companya sentimental. Els 5 anys que va ser l’alcalde de Cabrils han estat els mes estèrils i crispats de la història de Cabrils, durant els que no es compta ni una sola realització d’importància. En realitat, en el programa electoral del PSOE-PSC del 2007 s’atribueix la construcció de la rotonda que l’actua’l equip de govern CIU+VIC ha tingut que rectificar.

La situació actual és pràcticament la mateixa que fa 7 anys. Tots els protagonistes han canviat, excepte el senyor Colomer i ERC(l’últim de la fila). Ara es cap llista del PSOE-PSC després de desfer-se dels militants socialistes de tota la vida. També ERC(l’últim de la fila) està altre cop amb una divisió interna entre els que recolzen al senyor Colomer i els que no. La nova moció de censura també compta amb el suport -entre bastidors- de les famílies de sempre i amb el trist paper de l’anterior alcalde convergent (?).

Ara també es parla de “situació insostenible”, de “menystenyiment” (seria bo que fessin una autocrítica forta i sincera de les seves actuacions politiques i deixessin de banda aquest victimisme que ja no s’aguanta per enlloc) i altres generalitats sense concretar res. També darrera d’aquesta moció de censura hi ha els cabrilencs de “pota negra” que sempre han manegat les coses al poble i que han vist com amb l’actual govern de CIU+VIC han perdut la seva influència i accés a “les subvencions sense justificar”........ i que davant la nostra empenta per a fer que el rigor i la transparència prevalguin, desmuntant amb proves escrites totes les mentides que s’han abocat contra el nostre equip de govern de CIU+VIC (Podeu repassar en aquest blog totes les nostres publicacions)

Si al final la nova i “estranya aliança d’interessos” col·loca d’alcalde per segona vegada a l’autor de la gran mentida, ja en sabem el resultat: Colomer alcalde victoriós?, ERC (l’últim de la fila) novament dividida, i les quatre famílies “de sempre” tornant a controlar l’ajuntament.

En definitiva, tres anys més perduts per Cabrils.

És veritat allò que diuen que “els pobles que no aprenen de la seva història, estan condemnats a repetir-la”.

ÀREA d’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Comunicació

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja tenim el tripartit també a Cabrils, que Déu ens agafi confessats. (No ho dic pel catòlic de la moguda -aquest està exempt-)
A Cabrils amb el trànsfuga ja vam ser pioners amb els esborranys, -Torrent Roig, Llobera, Can Tolrá....... i amb la crispació.......... si guanya el “socialista” també li posarà “los puntos sobres als íes al Mossèn de Cabrils com diu que farà Z a “España”?

Força CIU i VIC estem amb vosaltres

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels