18 de maig 2008

CONTINUA LA FALTA DE RIGOR............. - (COM ABANS) -

Crispació laboral a l’ajuntament I part

Vegin com entén les relacions laborals " l’autor " de la II MOCIÓ DE LA MENTIDA I LA VERGONYA.

La primera gran acció de govern en matèria de relacions laborals ha estat la d’obrir un tràmit previ a l’obertura d’expedients disciplinaris a 14 membres de la brigada municipal, incloent a dos treballadors que, un d’ells va plegar fa un any i a l’altre va plegar el dia 5 de maig, notificant-li dit tràmit el dia 7.

Veureu que " l'autor " de la II MOCIÓ DE LA MENTIDA I LA VERGONYA continua fent de les seves, falta de rigor (contractació del secretari), crispació (expedienta també al delegat sindical), i ara com novetat en el seu despropòsit intenta expedientar a un treballador que fa un any que no treballa a l’ajuntament, Aquest es el rigor que es vol tornar a implantar a l’ajuntament? - Com abans - ?

Si els que ara governen apliquen aquesta total absència de rigor a tot el que fan, que Deu ens agafi confessats, sembla que "no donen una a dretes" bé, s’entén que no donin una a dretes ja que “ells” s’anomenen "forces polítiques de progrés i d’esquerra transformadora de Cabrils " segurament això de “donar una a dretes” els hi fa angunia i és per això que ho fan tot a l’inrevés. (presumptament)

Segurament el seu full de ruta, "si és que el tenen", ha d’estar inspirat en la "Llei de Murphy" (presumptament)

Quines repercussions suposarà per l’ajuntament aquesta actuació ?

Continuarem informant.

ÀREA D’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Comunicació

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels