22 de juny 2008

EXPOSICIÓ DE PINTURES II

Ahir, dia 21 de juny, es va inaugurar - a la sala "La Concòrdia" l’exposició de les obres dels alumnes de dibuix i pintura de Cabrils, que des de fa ja bastants anys dirigeix amb una més que encomiable dedicació i professionalitat la senyora Magda Genestar.
Vint-i-dos alumnes van exposar prop d’una cinquantena de pintures que recullen una gran varietat de motius amb estils diferents, encara que amb el denominador comú d’un oli ben estructurat i treballat.L’exposició - que durarà fins al pròxim dia 29 - va ser un èxit total, tant per les obres exposades, en número i qualitat, com per l’afluència de públic, que va omplir la sala al llarg de tota la tarda.

Davant tot això, només una gran i imperdonable doble absència. D’una banda, aquest acte no va comptar amb la presència oficial de cap membre del "nostre" Ajuntament; Ni per a l’alcalde ni per al regidor de Cultura no va existir aquesta inauguració ni aquesta exposició dels alumnes de l’escola de dibuix i pintura de Cabrils.

L’altra gran absència ha estat l’ajuda econòmica prestada per poder dur a terme aquesta exposició. El “nostre” Ajuntament no ha col·laborat ni amb un “duro”.

Si s’ha pogut realitzar ha estat gràcies a l’aportació de Caixa Laietana i a la dels alumnes que han corregut personalment - i de la seva butxaca- amb totes les despeses.

On és aquesta “participació” que tant pregona el “nostre” equip de govern? Aquí no solament no hi ha hagut cap participació "d’ells" sinó - i més greu encara - ha hagut l´ignorància total d’aquesta activitat cultural de Cabrils: han ignorat, fins i tot, que es feia.

Per què han actuat així?.

Que cada un tregui les seves conseqüències, si vol, és clar!

ÀREA DE DESENVOLUPAMENT PERSONAL I SOCIAL

Cultura


Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels