08 de setembre 2008

CONTINÚA L’ESTAT D’ABANDÓ DEL SEMÀFOR DELS COL•LEGIS

El dia 3 de setembre es van complir sis mesos des de que, mitjançant la II Moció de la mentida i la vergonya es va instaurar a Cabrils “el govern de progrés i d’esquerres que anava a transformar Cabrils,” van justificar-ho entre d’altres mentides per “ la poca capacitat de gestió municipal de CIU i VIC “ això el temps ho dirà, però de moment la realitat és que l’actual govern PSOE+GPC+ICV+ERC continua sense donar resposta a les queixes en relació a l’estat d’abandó del semàfor de les escoles.

No oblidem que el proper dilluns s’inaugurarà el curs escolar, també a la nova escola, amb el greu perill per als vianants que suposa el segur increment del trànsit rodat que es produirà, i la solució no és col·locar a un policia municipal dirigint el tràfic enmig de la carretera perquè això també suposa un greu perill per a la seguretat del propi agent.

Fent memòria recordem que
gràcies a la nostra queixa ja vam aconseguir l'any 2007 que l’ajuntament repintés la indicació de stop del terra i canviés el senyal vertical de stop per una de nova........ i el semàfor per a quan........?

Cal que succeeixi un accident perquè els responsables actuïn ?

ÁREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Via Pública i Serveis

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels