30 d’octubre 2008

SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA I URGENT DEL PLE DE L’AJUNTAMENT

Adjuntem "nova" convocatòria de Ple extraordinari i "urgent" per al divendres dia 31 d’octubre a les " 8:30 hores del matí."

Però la qüestió no és l’hora de la convocatòria, sinó la falta de rigor en una primera convocatòria feta a corre-cuita, i el que és més greu, intentant novament vulnerar el nostre dret constitucional d’accés a la informació per a poder formar opinió, no havent pogut consultar la documentació en els terminis establerts un cop convocada la primera sessió, motiu pel qual, utilitzant una excusa que per si mateix defineix a qui ens governa, han tingut que revocar la primera convocatòria, i convocar el ple per un dia desprès atenent la nostra queixa-sol·licitud que us adjuntem. ............És allò de la participació, la transparència etc. etc...... etc.....que van prometre els que s’anomenen “el govern de progrés i d’esquerres que anava a transformar Cabrils”...................

S’ha de tenir en compte que el que es proposa en aquesta sessió és l’aprovació de les ordenances fiscals per a l’any 2009, qüestió que segons el nostre parer, requereix una mica més de serietat i rigor, donat que aquest tema juntament amb el ple d’aprovació del pressupost són els actes més importants d’un ajuntament ja que en ells es decideix la pressió fiscal que hem de patir els ciutadans i en l’altre com i per a què s’utilitzen els nostres impostos en l’àmbit del nostre municipi.

Bé, deixem-ho aquí pel moment, com sempre us continuarem informant.

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels