24 de setembre 2009

ELS REGIDORS DEL VIC PEL DRET A DECIDIR

El dret a decidir està estretament vinculat a les expectatives de millora de les condicions de vida individuals i col•lectives dels ciutadans i les ciutadanes del nostre país. Alhora, però, representa també la culminació més completa, acabada i plena de la idea de democràcia. (sic Manifest d'alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores pel Dret a Decidir )

És per aquest motiu que com càrrecs electes del nostre ajuntament hem cregut convenient presentar per tal de que sigui debatuda i votada en el proper ple ordinari del dia 1 d’octubre la següent MOCIÓ PER DONAR SUPORT A LA REALITZACIÓ D’UNA CONSULTA POPULAR SOBRE LA INDEPENDÈNCIA NACIONAL DE CATALUNYA (Per a consultar-la cliqueu aquí)


Alfred Serrano i Mora i Julian Gomez Coll
Regidors del Grup municipal Veïns Independents de Cabrils


AGRAÏMENT
Volem expresar el nostre agraïment als mitjans de comunicació que s'han fet ressò de la nostra iniciativa, EL DRET A DECIDIR s'ho mereix.
Us fem arribar els diferents articles publicats pels diferents mitjans de comunicació que hem tingut coneixement.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Endavant nois, us felicito, heu tingut el coratge que uns altres no han tingut.
En que està pensant aquest govern de Cabrils mentre la societat catalana avança, estan pensant en les musaranyes o mirant-se el melic creient-se que són perfectes i tot ho fan de primera, especialment posant el poble de potes enlaire en ple estiu i sense consensuar-ho amb els botiguers.
Repeteixo, felicitats senyors del VIC
Josep P.

Anònim ha dit...

Moltissimes gracies per doinar-nos l'oportunitat de decidir!
tan és si surt si o no, però com a minim haurem dit la nostre i es vergonyos que el d'ERC encara no haguin actuat, han tingut temps de sobres, però ja ho sabem, tenen molts interessos a l'ajuntament i no es poden posar en contra dels Psoe!!! ai, Psc!! a vegades en tinc dubtes!
de debò: moltissimes gracies!
cristina

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels