05 d’agost 2010

Crònica del primer dia de recollida de signatures perquè el CAP torni a ser ubicat al centre del poble.


L'afluència d'usuaris ha estat més aviat fluixa, no sabem si a causa del període vacacional o degut a la dificultat de desplaçament que pateixen especialment les persones de major edat i amb dificultat de mobilitat.
Sí hem vist pels voltants a la persona “externa” contractada per l'alcalde per a actualitzar les notícies de la pàgina web, l'agenda i la redacció del butlletí.... "trabajitos".... que ens costen 707,- €/mes a tots els veïns de Cabrils, i a la que, pel que sembla, la iniciativa endegada pel VIC no ha estat del seu grat ja que no s'ha dignat ni tan sols a saludar als regidors (legítims representants dels ciutadans) que en aquests moments ens trobàvem en plena recollida de signatures. Tot un exemple ! Nosaltres des d'aquest fòrum la saludem molt atentament, és el nostre estil.

Davant la propera publicació del butlletí municipal i per si li interessa a la persona "contractada" com redactora de notícies per a la pàgina web de l'ajuntament, dir-li que immediatament després del seu pas davant la nostra "tauleta de recollida de signatures" hem rebut la visita de la policia local que a requeriment, suposem que de la “màxima autoritat”, ha aixecat acta escrita i gràfica de la nostra acció, acció que hem mantingut i que per descomptat mantindrem en dies successius.

Com dada curiosa de la jornada us mostrem el senyal de prohibició d'aparcar “excepte metges i ambulàcies”...? que hi ha situada davant de la cabanya del tio TOM, perdó del CAP, en la que pel que sembla d'ara endavant les ambulàncies passen a denominar-se ambulàcies a causa del retallada salarial imposada pels sociolistos i que pel que sembla també afecten a les ambulàncies que perden la " n ".


Continuarem informant....i recollint signatures.....

ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Sanitat

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels