07 d’agost 2010

Crònica del tercer dia de recollida de signatures perquè el CAP torni a ser ubicat al centre del poble


Fins divendres 68 firmes avalen la nostra reivindicació

L'afluència d'usuaris el tercer dia ha seguit la tònica dels dies anteriors, molt poca afluència d'usuaris, motiu pel qual estem estudiant la possibilitat de traslladar la recollida de firmes als dies de celebració de la Mostra gastronòmica de la propera setmana.

Celebrem el fet de no haver rebut la visita de les forces de l'ordre podent continuar la nostra reivindicació utilitzant les nostres "humils cadiretes i tauleta" a l'efecte. Segurament en estar instal•lats en un terreny que és propietat municipal (és a dir de tots) "els polítics entesos en matèria de desallotjaments" no hauran trobat arguments legals per ordenar-nos un nou desallotjament amb la possibilitat de confiscació de l'humil mobiliari que es veu a les fotos.

CURIOSITATS DE LA JORNADA REIVINDICATIVA

Utilitzant la cada vegada més certa vella frase de que : "una imatge val més que mil paraules". ...

Ningú no s'ha adonat que degut a la ubicació dels containers d'escombraries l'autobús efectua la seva parada gairebé al mig del carrer ?

Ningú no s'ha adonat de que la prohibició d'aparcar en la parada de l'autobús inclou els containers d'escombraries?
Ningú no s'ha adonat que l’alçada per baixar de l'autobús no és l'adequada per a les persones de major edat o amb dificultat de mobilitat?

Ningú no s'ha adonat que motivat per questa alçada les dones embarassades, la nostre gent gran o les persones amb dificultat de mobilitat poden caure tant al pujar com al baixar de l'autobús?

Ningú no s'ha adonat que la ubicació de la parada és massa lluny del CAP?

Perquè la reserva d'aparcament per al personal sanitari s'ubica al costat del CAP i la parada de l'autobús gairebé al final del carrer ?

Tindrà alguna cosa que veure allò de....és de ser inútil eh?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest autobús disposa d'una baixada retràctil, és a dir en el cas que algú ho solicita, el conductor desplega la baixada, si observeu es veuen uns rengles negres a la foto.

Deixant de banda el to que acostumeu a utilitzar, una mica de rigor informatiu!

VIC ha dit...

Anònim 8:47 gràcies per la teva participació, com veuràs el teu comentari, encara que sent crític amb el nostre to segons dius, ha estat publicat, és una llàstima que les discrepàncies avui en el segle XXI encara s'hagin de fer anònimament, lo constructiu de la discrepància és el debat que provoca, motiu pel qual els regidors del nostre grup es posen a la teva disposició per comentar els assumptes que creguis convenient.

En relació a l'altura de baixada de l'autobús, l'altre dia els nostres regidors van ser testimonis de com va estar a punt de caure una senyora de 85 anys, és per això i per efectuar la parada al mig del carrer pel que hem fet la crítica.
Atentament
Comunicació

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels