06 d’agost 2010

¡¡¡¡LA CALLE ES MÍA!!!!........... Us acordeu….?

Crònica del segon dia de recollida de signatures perquè el CAP torni a ser ubicat al centre del poble

Avui, l’il·lustríssim senyor alcalde de Cabrils ha ordenat a la policia local que desallotgés als nostres regidors de la via pública, amb “el pelegrí” i autoritari argument de que estaven ocupant la via pública sense autorització de la seva il-lustríssima.

Sota l'amenaça de confiscació de la “humil tauleta i cadires” els nostres regidors han procedit a retirar-les però mantenint la seva actitud reivindicativa davant el CAP amb el cartell i les fulles de signatures.

Afortunadament l'uniforme de les forces de l'ordre destacades per aquesta important missió no era gris..... recordeu altres èpoques....???... doncs sembla que hem tornat !

Sota el seu mandat i després de protagonitzar dues mocions de censura a l'Ajuntament de Cabrils, l’il·lustríssim senyor alcalde, amb l’actuació d’avui, ha rememorat la frase "LA CALLE ES MÍA" . Així passarà a la història aquest personatge després de la seva actuació en el segon dia de recollida de signatures perquè el CAP torni a ser situat en el centre del poble.

Si el que uns regidors manifestin al carrer la seva disconformitat amb la irracional actuació d'un alcalde suposa que estan "envaint" "ocupant" o digem-li com vulguem la via pública, com es pot tipificar el que un empleat de l'alcalde repari els cotxes a la via pública.....solament té un nom... Como soy el ilustrísimo señor alcalde hago como “el gallego” ¡¡ LA CALLE ES MÍA !!

Continuarem informant....i recollint signatures.... això si en el tercer dia no ens detenen i ens posen a la disposició del Tribunal del Orden Público el “ TOP” us acordeu....?

Alguns exemples del tarannà de la seva il-lustríssima:

Youtuve

TV3

El Punt

ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Sanitat

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels