15 de gener 2011

COMPTE RADAR FLUIX A VILASSAR DE DALT !!!


SEGURETAT O AFANY RECAPTATORI?

Multes, multes i més multes…Si un ciutadà que formuli una pregunta en relació a una sanció de tràfic té la sort (que no és el cas) de que el responsable polític de torn doni resposta a la seva sol•licitud d'informació del motiu d'aquest tipus de sancions, segur que el polític responsable li diria que l'objectiu prioritari no és sancionar ni molt menys recaptar....?? sinó millorar la seguretat posant-li com a argument que durant el temps de funcionament del radar "mòbil" s'han reduït considerablement els accidents…..

A continuació us relatem una situació real viscuda per un veí de Cabrils que com cada dia accedeix a l'autopista C-32 travessant Vilassar de Dalt:

El veí en qüestió circulava per la BV-5023, accés utilitzat per molts veïns de Cabrils, quan va ser "caçat" per un radar per superar en 6 Km/hora el límit establert de 50 Km/h.

Conseqüència de la denúncia:

• Infracció qualificada de GREU i sanció de 100 €.

El veí sancionat va sol•licitar i va mantenir una reunió amb el regidor de seguretat reconeixent-li en el transcurs d'aquesta de que el marge de 6 km/h era molt petit. Que això no era habitual i que en aquells moments no li podia dir res més i que ho consultaria amb el cap de la policia.

Fa pocs dies, tres mesos després, ha rebut resposta formal a través del Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, desestimant el seu recus i el curiós del cas es que la desestimació a les al•legacions ha estat adoptada pel "regidor de Seguretat i mobilitat"
Aquest no s’ha posat en contacte amb ell per a donar-li cap explicació tal com va dir que faria en l’entrevista que va mantenir.

VEÏNS DE CABRILS COMPTE !!! QUAN ANEU A AGAFAR LA C-32 PER VILASSAR DE DALT JA QUE EL REGIDOR DE SEGURETAT "té el Radar Fluix"

Nota de la redacció

És curiosa l'obsessió que tenen alguns grups de l'esquerra política amb tot allò que porti rodes, instal•lació de radars fixos i “mòbils", increïbles límits de velocitat (80 60 i 50 KM/hora en autopistes de tres i quatre carrils), impost de circulació (quina circulació?), una de les gasolines més cares i amb mes carrega impositiva d'Europa i ara....solament faltaven alguns ajuntaments posant de la seva part.......

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Participació ciutadana

2 comentaris:

J ha dit...

El pitjor de tot és que el ràdar l'hagin col·locat en un punt on no hi ha cap perill; és zona de pas!

Conejo de Arriba ha dit...

A mi también me cazaron, yo iba un poquito más fuerte. La verdad es que tenéis razón donde gobiernan las izquierdas suelen actuar así y ahora con lo del fumar ya veréis la de chivatadas que hay siguiendo el consejo de la menistra.
Un Conejo de Dalt

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels