05 de març 2011

AQUEST ERA EL MOTIU PER A DESTRUIR UNA PART IMPORTANT DE LA HISTÒRIA DE CABRILS!!!


Aquesta ha estat la gran obra de comiat del "noi del poble" i el seu sèquit de sobrevinguts pseudo-esquerrans d'última hora. Era aquest l'objectiu?

Ens comenten els veïns de la zona que la tardor passada van treure les jardineres per a fer la vorera nova al carrer Can Blanch, tot i la petició que els veïns van fer al mes de febrer d’enguany hores d’ara encara no estan posades al seu lloc, com es pot apreciar a les imatges. Una imatge val més que mil paraules. A que a partir d'avui actuaran...?

Això provoca que els cotxes pugin a la vorera a través de les rampes d’entrada als pàrkings amb el perill que això comporta pel veïns que surten a peu de les seves vivendes. A més s’està deteriorant la vorera nova. Serà que serà que és una nova formula de mobilitat ""insostenible"" i encara no s'han adonat de la situació perquè no trepitgen ni coneixen el territori ?

En aquestes fotografies es pot veure la utilitat que te el nou carrer que s'ha fet per sortit del carrer de Can Blanch fins al carrer de les Escoles (Aparcament). Amb el nou sentit de circulació, els veïns de Can Blanch, i Sant Sebastià,per desplaçar-se amb cotxe al centre del poble o als comerços de Cabrils 2 han d'efectuar un important trajecte producte de la improvisació de qui no entén de mobilitat. Serà que potser els humans-corrents no arribem a comprendre que aquesta és una nova estratègia mundial per incentivar l'estalvi de combustible similar a lo de les bombetes i lo dels 110 km/h?

En aquestes imatges es pot apreciar que els veïns de la zona ens veiem obligats a circular per enmig del carrer ja que les voreres estan envaïdes per la gran quantitat de vehicles mal aparcats damunt de les voreres. Això és la mobilitat sostenible tan pregonada pels pseudo-ecologistes de Cabrils?

Com es pot veure a la foto no hi ha vorera ni guarda rails a l’esquerra, només una barana "quitamiedos", que no protegeix d’una possible errada o rebentada de roda. Cal que caigui algun cotxe a la riera per que això s’arregli?

Els veïns de la zona han notificat d’aquest perill a l'ajuntament, sense obtenir resposta a data d’avui.

Consulteu el nostres article de dates 17 de juliol i del 19 de juliol de 2010

Continuarem informant

ÀREA D’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Participació ciutadana

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cases i més cases.Compra venda ,aquest ha estat el gran negoci de Cabrils( fusteries , mecànics,restauració
,electricistes,compra venda etc)
No han fomentat noves idees , no fos que els hi fotessin el lloc, i alguns les han utilitzat en benefici propi,ara tenim el que tenim.
Endollats ,falços biòlegs ,i com no n'hi ha, no es pot demanar més .
Tothom pot defensar el medi ambient ,si te un lloc de remunerat!

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels