08 de març 2011

SABIES QUE L'ALCALDE DE CABRILS NOVAMENT INTENTA JUSTIFICAR LO INJUSTIFICABLE........?


A continuació posem en el vostre coneixement una altra de les "mesures interplanetàries" engegades per l'alcalde de Cabrils i -el seu equip de govern- per, segons ells, superar la crisi i potenciar el comerç de Cabrils.

Mesura número 1.-
Els comerciants de Cabrils han de pagar tots els seus impostos i taxes.

Mesura número 2.- Als paradistes forans del mercat setmanal
SE'LS EXIMEIX DEL PAGAMENT DE LA TAXA ESTABLERTA

Mesura número 3.-
Les persones amb mobilitat reduïda que podien aparcar al centre del poble, els dimarts han de fer-ho en altres llocs.

Unes imatges valen més que mil paraules, aquesta seria la conclusió d'aquesta nova mostra d'ineficàcia-eficaç per a justificar-l’injustificable.


Aquesta és part de la resposta que dóna l'alcalde a l’escrit del nostre grup manifestant la nostra disconformitat, entre altres coses, per la falta de respecte cap a les persones amb dificultat de mobilitat;

• transcripció literal de la resposta de l'alcalde referent a aquest tema:

....Amb la pertinent consulta amb la Policia Local, es va decidir el tall d’un tram del carrer Emilia Carles per a la instal•lació de més parades També és cert que amb aquest tall s’elimina una plaça d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda, plaça que bàsicament estava senyalada pels usuaris amb mobilitat reduïda per anar al CAP, tot i que també la considerem necessària per aquests ciutadans que vulguin anar a fer gestions o a comprar. Cal dir però, que per aquest dia de mercat, tenen més d’un centenar d’estacionaments gratuïts a menys de 100 metres, sense cap barrera arquitectònica que salvar (exceptuant els propis desnivells dels carrers) així com estacionaments específics per a elles al Pàrquing dels Horts de Santa Creu..........

Una petita mostra gràfica de lo que l’alcalde considera "sense cap barrera arquitectònica"

I aquesta és la resposta que dóna l'alcalde a la nostra discrepància en el sentit de que mentre els comerciants de Cabrils han de pagar puntualment els seus impostos i taxes, resulta que als comerciants forans no se'ls cobra les taxes establertes sobre la base del que "segons l'alcalde" es va acordar....???... Qui ho va acordar....???

• transcripció literal de la resposta de l'alcalde referent al no cobrament de les taxes establertes:

Pel que fa al cobrament de taxes d’aquestes parades ambulants es va acordar, per afavorir el canvi d’ubicació i fomentar la presencia de noves parades, com així ha estat el cas, no cobrar la taxa prevista per l’any 2010, així com la seva revisió per aquest 2011, adequant-la a allò que un municipi com Cabrils necessita i ha de disposar.
--------------------------------------------

Comentar-vos que d'acord amb allò que diu l'article 24.5 del Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, les entitats locals no podran condonar total ni parcialment les indemnitzacions i reintegraments al fet que es refereix l’apartat esmentat.

Per tant caldrà estudiar legalment l'actuació de l'alcalde i de "qui ho va acordar" així com les seves possibles conseqüències econòmiques.

Continuarem informant

ÀREA d’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Participació Ciutadana

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Que segui el senyor alcalde en una cadira de rodes, per no dir dret i amb una sola cama, i si es capaç de passar tots els entrebancs... PREMI, tindrà la justificació justificada!!
Sort que encara es jove i té ventatge.
És una gran falta de respecte !
Li falta rodatge i experiència familiar o propia . Ningú se'n lliure en aquesta vida .

Anònim ha dit...

el sr. alcalde no va en silla de ruedas porque se va huyendo pero esta cojo en ideas.

Anònim ha dit...

No es voler mal a ningú , però espero que si governa el Vic , miri si tota aquesta gent que s'ha posat en contra de mig poble, ells... son tan legals com prediquen...
Gràcies

Anònim ha dit...

Molta gent de convergència es en el VIC!.
Com es aixó?
Pot ser que no segueixen les normes de partit?
Les eleccions ho diran !

VIC ha dit...

Anònim de les 12:08 PM
A l’acta fundacional del nostre partit dèiem que el nostre grup és una formació política oberta a tots els veïns i residents que es troben amoïnats per la degradació que el nostre poble ve patint en els darrers anys.

L’únic interès que ens uneix és el de consolidar un grup capaç de governar el nostre Ajuntament des de la professionalitat, l’eficàcia en la gestió, l’exigència en el compliment de la legalitat i lluny de les lluites entre i dins els partits. Tot, amb el compromís d’adoptar, com a objectiu prioritari de govern, aquelles mesures que garantitzin la preservació futura d’un bon nivell de qualitat de vida que els cabrilencs ens mereixem, per això, alguns, em triat aquest poble per viure.

Per tot això i des de la diversitat no exigim a ningú que ens manifesti les seves conviccions polítiques, el que si li puc dir és que en la nostra llista de candidats no hi haurà militants d'altres formacions polítiques actuants a Cabrils.

Atentament

Alfred Serrano
Portaveu del grup municipal

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Espero que algunos queden en ridículo, se lo merecen por prepotentes.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels