19 d’abril 2011

DIU QUE ABANDONA LA POLÍTICA..……..PERÒ SEGUEIX AMB LA SEVA PECULIAR FORMA DE FER-LA


L'alcalde de les mocions de censura va anunciar fa poc que deixava la política activa - una sàvia decisió - creiem que la millor que ha pres des que va decidir trair al seu anterior grup polític, Convergència i Unió, liderant contra els seus companys la primera de les seves mocions de censura.

Tots coneixem la seva recent gran segona proesa, liderar al març del 2008, aquesta vegada com a socialista sobrevingut, la seva segona moció de censura una altra vegada contra Convergència i Unió i el nostre grup.

Declarava l'actual candidata convergent al diari El Punt que la marxa del socialista pacificaria la vida política, deia que han canviat les persones i ja no hi ha cap motiu perquè hi hagi crispació - quina il•lusió! - l'última de les seves jugarretes ha estat remetre, abans de l'inici de la campanya electoral, un correu a determinades entitats del nostre poble sol•licitant-los una reunió alhora que els adjunta una carta de presentació del nou candidat, curiosament també socialista sobrevingut.

Així és com es pacifica la vida política del nostre poble?

Mentre nosaltres respectem els terminis establerts per a la campanya electoral, uns altres, com és habitual passen olímpicament i van al seu aire de conveniència. Fins i tot hi ha "miembras de la caverna" que amb mentides i fins i tot ens atreviríem a dir amb calúmnies han començat la seva especial "cruzada" contra els que no pensem ni actuem com "ells".

De moment ho deixarem aquí, en campanya electoral, que comença el dia 6 de maig parlarem més clar dels temes i actuacions que afecten als veïns i veïnes del nostre poble.

Alfred Serrano
President del Partit Polític Veïns Independents de Cabrils

8 comentaris:

Anònim ha dit...

¡ Acaso esperaban Vdes. otro tipo de actuación de este personaje!.
Permitanme que les diga que son Vdes. los ilusos

Anònim ha dit...

Yo creo que hay mas dias que ollas,dejadlos que gasten sus ultimos cartuchos que nosotros obraremos como marca la legislacion vigente.
Pero ahora me pregunto ¿Que sera de estos personajes cuando ya no se encuentren amparados por el paraguas de sus cargos politicos?, ¿Que esperaran, que otros velen por sus derechos cuando ellos se han creido que estaban por encima de lo humano y divino?, la respuesta el 22-M en las urnas. La verdad es que me dan mucha pena tanto el transfuga como el sequito

Anònim ha dit...

El que no es pot fer en pre-campanya és demanar el vot. Trobo perfecte que demanin renunir-se amb entitats i que els presentin el seu candidat. És una bona manera de conèixer les inquietuds de la gent.

Anònim ha dit...

Quanta demagògia, anònima de les 8:54, com a tots els polítics professionals els hi entra la preocupació en campanya electoral, després quan aconsegueixen la poltrona s'obliden de tots menys d'ells i dels seus “amiguets” Aquesta és la realitat.

Anònim ha dit...

Un cop fora de la política ja ningú voldrà saber res de la seva persona . Molts amics l'esperen fora per passar-s'ho be tots plegats recordant bells temps.
Amics oblidats, coneguts,companys...

Anònim ha dit...

No si ahora resultará que todo lo ha hecho bien y por el bien del pueblo. Anónima de la 1.14 ¿Y qué tienes que decir de los despidos improcedentes, multas, externalizaciones y todo el daño que ha hecho? Los de la brigada no nos vamos a olvidar de su paso por la alcaldía.

Anònim ha dit...

Vols dir que no es el contrari el que ha volgut dir l'anònim 1.14.Se'n riu!

VIC ha dit...

Anònim del 17 de maig de 2011 15:36,segons el nostre criteri res té a veure la llibertat d'expressió amb els teus comentaris, especialment anònims.

Tens dues opcions perquè siguin publicats, una és que t'identifiquis degudament i l’altre és que creïs el teu propi blog i aboquis en ell totes les teves inquietuds i perquè no dir-ho totes les teves crítiques cap a nosaltres o cap a qui creguis convenient.

Hi ha d’altres blogs que no permeten comentaris i no pensem que per això estiguin vulnerant la llibertat d'expressió, és la seva opció, la nostra és una altra.

Això sí que és llibertat d'expressió.

Atentament
Alfred Serrano
Portaveu del grup municipal Veïns Independents de Cabrils

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels