03 d’abril 2011

INFORMACIÓ DEL QUE....... L'EQUIP DE GOVERN “NO INFORMA”

Informació d'un dels temes tractats a petició del nostre grup en l'últim ple municipal.

Resulta sorprenent que després de més de tres anys governant i sent la principal responsable del que succeeix a la mal anomenada gossera municipal, la regidora d'ICV imputi ara tota la culpa de la mort d’en Bobo a una negligència de l'anterior responsable del recinte, però és que resulta que aquesta persona segueix treballant per l'ajuntament i segueix encarregant-se de la recollida dels animals abandonats o solts. Declara la regidora d’ICV al diari El Punt que "la protectora ha millorat molt el servei, l'espai és més net i els gossos més ben cuidats...".....Vol dir això que la regidora ha trigat tres anys a adonar-se de la brutícia i de lo malament que estaven els animals? Ha hagut de morir de forma atroç Bobo perquè s'hagin pres mesures?


Durant aquests tres anys no s'havia adonat de l'estat de la gossera?


Aquestes situacions desgraciadament es produeixen quan els responsables polítics ni es preocupen ni s'ocupen de les seves responsabilitats.


En el passat i últim ple ordinari de l'ajuntament, en el torn de preguntes, el nostre portaveu va intentar obtenir de l'alcalde i de la regidora responsable alguna explicació de les mesures adoptades en relació a la mort d’en Bobo així com una explicació dels motius pels quals es negava als nostres regidors una còpia del conveni signat amb la protectora (veure article del diari El Punt), responent l'alcalde que no se’ns facilitava una còpia del conveni signat ni del cost que suposava perquè eren les regles del joc, i fins al proper ple no se'ns facilitaria.


Les regles del joc?


Però de quin joc està parlant?


Del joc de vulnerar un dret fonamental dels nostres regidors?


Del joc d'informar a l'oposició quan li ve en gana?


Així és com l'alcalde socialista i el seu particular tripartit ha dirigit l'ajuntament, sense transparència, tapant en aquest cas la mala praxi a força de negar-nos l'accés a la informació especialment la que afecta a la despesa com el cas que ens ocupa i preocupa.


Ja han passat gairebé dos mesos de la mort d’en Bobo i l'única cosa que coneixem gràcies a la premsa, és que com la gossera estava molt bruta i els gossos mal cuidats i per això han decidit contractar a la protectora, perquè es faci càrrec del seu manteniment.... i ja està !!! del que ha passat ni es parla ni hi han responsables polítics.... ni res de res....així va el país....


Si voleu consultar els antecedents cliqueu sobre els links


Diari Avui del 20 de febrer de 2011


Article al blog del VIC 20 de febrer


La Vanguardia.es del 21 de febrer


Article al blog del VIC 3 de març


Continuarem informant


ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA


Sanidad

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Pero como es posible tanta desfachatez, nadie es capaz de poner freno a estas actuaciones?

Anònim ha dit...

Senyora de la gossera, no tot es el pinso...,veterinari per capar gats( tots son del carrer? ) i cobrar per la recollida de gossos!!
Humanitat i bon tracte .

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels