20 de febrer 2011

DESGRACIADAMENT ES VEIA VENIR


Aquest és un dels articles més durs que ens ha tocat escriure en el nostre blog.

Des del mateix moment en què la propietària del gos mort ens va informar de l'actuació d'una dotació de la policia local i de la persona contractada a càrrec de la gossera, se'ns van barrejar els sentiments d'impotència, desesperació i sobretot d'indignació davant aquesta negligent forma d'actuar.

Recull el diari El Punt que - "el govern de Cabrils admet deficiències en la direcció de l'equipament" Però quina direcció ? - Si els màxims responsables són l'alcalde i la regidora ! Reuneix la gossera les preceptives condicions higiènicosanitàries?

Y de quin equipament estan parlant? -si el que es pot apreciar en les fotos que a continuació us mostrem és un niu de porqueria, els gossos solts entre els cotxes del dipòsit municipal (reuneix les condicions per ser un dipòsit municipal de vehicles?), al costat d'un abocador de pneumàtics i fins a fa ben poc unes restes de Uralita (que ja denunciàvem en el nostre article del dia 17 de novembre) i la resta de immundícia que es veu a l'esquerra de les imatges que correspon a la nau municipal.


Entenem que les imatges demostren el que ja fa temps diem, "el problema d'aquest equip de govern no és la incompetència de la que fan gala, sinó que s'esforcen dia a dia a viure per demostrar-ho" i per a mostra un botó, solament cal veure les imatges a l'esquerra, la nau municipal en un estat deplorable, i a la dreta una nau privada amb el seu accés degudament asfaltat i net de residus i deixalles.

I la pregunta que ens fem és - qui es farà responsable no ja solament de la traumàtica mort de la seva mascota sinó que també dels danys morals infringits als seus propietaris?

Cliqueu aquí per consultar l'article de La Vanguardia digital.

Continuarem informant

ÀREA DE LA QUALITAT DE VIDA
Sanidad

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla mentida que en ple segle XXI encara existeixin aquests episodis de maltractament animal. Es coneix quines actuacions ha emprès l'alcalde? Hi ha hagut cessaments? Han expedientat als responsables? Molt em temo que si no fora per vostès ningú s'hagués assabentat d'aquesta negligència per no dir-ho d'una altra forma.
Una veïna tambè indignada.

Anònim ha dit...

Acabo de leer en la Vanguardia.es el art. sobre la indignante y gratuita muerte de "BOBO" en la mal llamada "perrera de Cabrils".
No voy a exponer ninguna opinión sobre la actuación tanto de los agentes de la policia munipal que intervinieron en los hechos ni del trabajador de dicha perrera pues la justicia o a quien corresponda ya se manifestará. Por cierto si no estoy mal informado el responsable del cuidado de los animales no es ni funcionario ni forma parte de la plantilla del Ayto. es un autónomo contratado por el ayto.
De lo que si voy a opinar es sobre la inoperancia y desfachatez de la "DESREGIDORA DE MEDIO AMBIENTE" y responsable de la impresentable y maloliente llamada "perrera municipal" olores que ha padecido y padece la Brigada Municipal que tiene la nave al lado y sobre todo cuando llegan las calores,
al margen de la cantidad de motos, coches, neumáticos etc.etc. que comparten sitio con dichos animales, en resumidas cuentas una porqueria.
Tiene la desfachatez de decir que tiene que fiarse de los técnicos .¿¿ ??(QUE AL FINAL SERÁ EL QUE PAGUE LOS PLATOS ROTOS" estos personajes nunca suelen asumir su responsabilidad y acaban machacando al subordinado de turno.
Se ve que se olvida que cuando ella era "presidenta" de la asociación de animales de Cabrils en el recinto donde estaban antiguamente los perros (depósito de agua cerca de la escuala L`olivera las ratas del tamaño de conejos campaban a sus anchas, o sea que la dejadez con los animales ya viene de lejos.
Ha tenido tiempo más que suficiente desde que por desgracia es "desregidora de medio ambiente" de preocuparse de que los animales esten en condiciones tanto higiénicas como de espacio. De lo único que se preocupan esta clase de personajes es de salir en las fotos "paseando al perrito para bendecirlo, hacer el numerito si vienen ha realizar alguna entrevista etc,etc. Si tuviera dignidad cosa que dudo ya se habría marchado a su casa hace mucho tiempo, pero la última palabra la tiene que tener el "ILMO" para ponerla de patitas en la calle por tanta incompetencia. Animo a la propietaria de "BOBO" a que llegue hasta el final para que el o ,los culpables paguen por dicha muerte.
HOY ES UN DÍA TRISTE PARA LOS QUE QUEREMOS A LOS ANIMALES.
Espero que no vuelva a presentarse a las elecciones municipales, pero en caso contrario deseo que el pueblo no se olvide y se lo haga pagar con su desprecio e indiferencia.

Vicente Velaz

Anònim ha dit...

¿Como quieres que la ponga de patitas a la calle? ¡No podría ser alcaldeeeeee....que es lo único que le interesa!.

Anònim ha dit...

Hola,

Al meu gos cada vegada que l'han requisat, també l'han deixat lligat a la
intempèrie, sense posar-lo en una gàbia, i una vegada va estar tota la nit
amb pluges, però a ells els hi dona igual, no tenen sentiments envers els
animals.
L'home que s'ocupa de la gossera és incompetent i la regidora de ICV és la
responsable encara que no vulgui.

Salut,

Anònim ha dit...

La Sra. Mercè Fernandez, regidora responsable de la gossera a l’Ajuntament de Cabrils, es una Sra. a la que no li podem exigir masa, car les seves limitacions son paleses. I no ho dic nomes per aquest fet lamentable, si no per tot el seguit de gestions – a quina mes dolenta – al llarc d’aquesta legislatura. Faria un favor a la gent d’aquest poble, i també a ella mateixa, que deixes el seu lloc a algú mes responsable

Anònim ha dit...

Caldria uns revisió dels protocols a l’hora de portar gossos a la gossera, peró sobre tot, caldria una millor sensibilitat i educació pel que fa al tracte amb tota mena d’animals. No puc fer cap critica de la Policia Local, i es que no en tinc motius; mes aviat al contrari. Pel que fa a l’estat de la gossera: lamentable i totalment denunciable. Amb quatre anys que dura un mandat, la Sra. Marce Fernandez hauria pogut fer-hi quelcom, es clar que on no n’hi ha, no en pot rajar.

Anònim ha dit...

És realment repugnant l'actuació de tots els que ha intervingut en l'assassinat del pobre gos. Les declaracions de la responsable d'ICV són per emmarcar com a exemple d'incompetència i deixadesa.
Endavant amb l'exigència de responsabilitats i si cal fer una recol·lecta per pagar advocats conteu amb mi i amics que hem comentat el fet.
Andreu

Anònim ha dit...

Ai,Mercè,Mercè. Quin problema no?,Tinc una solució per tu,esternalitza i treu-te el problema de sobra,com tu ja be saps fer.Apa sort i VISCA LA INCOMPETÈNCIA.

Anònim ha dit...

"AQUESTA SRA.TE QUE ANAR FORA
INMEDIATAMENT DEL NOSTRE AJUNTAMENT".
Sr. ALCALDE VOSTE TE LA CULPA DE PERMETRE AQUESTS
TIPUS DE ACTUACIONS.

Anònim ha dit...

Al anónimo de las 7'O8 PM.
Quiero recordarle que aunque la ponga de "patitas en la calle" no dejaría la alcaldia, puesto que cuenta con el voto de su "colega en transfugismo que se presento bajo las siglas de CIU" el denominado regidor adscrito.
Como dice el refrán "DIOS LOS CRIA Y EL VIENTO LOS AMONTONA"

Vicente Velaz

Anònim ha dit...

ji, ji, ji ha estat bona aquest darrer comentari 5:46 en la seva externalització jo
li asseguraria el lloc digne que es mereix i tant domina, estic segur que tot el poble li valoraria el seu nou càrrec, segurament és aquí on més està a l'alçada i més en contacte amb el seu treball, valorant i respectant els seus companys. A si que t'ofereixo la cadena més llarga i menys pesada perquè l'estada en el teu nou lloc sigui de major mobilitat així com també puguis estar en contacte amb tots els racons del recinte, a més et donarem un confort extra, que només tu ho tindràs , Una caseta per si plou amb un coixí dins perquè les nits les passis més agradables que els teus companys.
Treballar, suposa un exercici de responsabilitat. Qualsevol treball que exercim ho hem de fer amb la major eficàcia possible. I creiem que aquest
seria el teu Gran Èxit Laboral de la teva vida, només un consell "No vulguis saltar la barrera o et quedes penjada amb la cadena

Anònim ha dit...

Colònia de gats, castra ment ...? Aixó es el que donen els antics pactes d'alguna gent del Gec amb factures a càrrec del govern ?
També vergonyos !
Els pactes son els pactes !

Anònim ha dit...

En plena febre d’inauguracions on l’alcalde vol mostrar-se davant del seu poble com un xicot eficient, eficaç i diligent, no ha tingut la capacitat de garantir el que havia d’haver sigut un senzill servei de protecció als animals; o es que no tenen drets els animals. Al meu entendre, aquest fet que no es aïllat ni molt menys, deixa ben retratat el taranna d’un home? que no aconsegueix fer-se adult.

Anònim ha dit...

Perdona , es el neng del pobleeee!!
Així va tot!

Anònim ha dit...

Iniciativa , com s'ha de veure , amb el fitxatge d'aquesta persona.
No hi ha ningú mes ?

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels