28 de febrer 2011

PROCLAMACIÓ DEL CAP DE LLISTA DEL VIC PER A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS - MAIG/2011-


En sessió Extraordinària i Urgent de la Comissió Executiva del partit celebrada dijous dia 24 de febrer es va anomenar per unanimitat com a cap de llista per a les properes eleccions municipals del 22 de maig de 2011 al Sr. Alfred Serrano i Mora, el nostre actual portaveu del grup municipal, encarregant-li al mateix temps la confecció de la llista dels nostres candidats per les esmentades eleccions municipals.

Els nostres candidats oferiran als veïns de Cabrils una etapa d'il•lusió, treball i gestió eficaç per superar el greu deteriorament que deixaran els integrants del tripartit+1 (l'esquerra progressista com ells mateixos s’autoproclamen), centrat especial i paradoxalment en les relacions laborals amb durs enfrontaments amb el sindicat majoritari derivats d'una política laboral basada en l'autoritarisme i el desordre salarial tal com hem vingut denunciant en aquests llargs dos anys des de que el "tècnic en mocions de censura" protagonitzés la seva nefasta segona gran mentida.

Una vegada superada l’actual innecessària tensió que existeix amb els treballadors, peça vital per poder començar una etapa de tranquil•litat per escometre juntament amb tota la plantilla l'urgent sanejament financer i l’estricte control de l'actual incontrolada i innecessària despesa que impera a l'ajuntament.

Solament així, aconseguirem superar la greu situació que deixaran els actuals governants del "tripartit+1", situació de descontrol no solament en la despesa sinó en tots els àmbits municipals provocat per la desídia d'un equip de govern sense idees.

Hem de recordar que el nostre partit no forma part de la direcció política del nostre ajuntament per "una moció de censura protagonitzada pels perdedors contra els guanyadors".

Els veïns de Cabrils tenen ara la paraula.

Un dels primers objectius a aconseguir és donar compliment al compromís adquirit pel nostre portaveu en el sentit de recuperar la totalitat de l'externalitzada brigada municipal. Per desenvolupar aquest compromís s'ha considerat oportú incorporar al nostre partit a D.Vicente Velaz Maltes que ocuparà un lloc destacat en la nostra llista de candidats.

Cabrils a 25 de febrer de 2011

Comissió Executiva
Veïns Independents de Cabrils

Entrevista de Maresme TV en relació a la nostra postura sobre l’externalització de la brigada municipal.


Algums reculls de premsa
Continuarem informant

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabuena, a por ellos y ánimo!!!

Anònim ha dit...

FELIÇITATS Sres. del VIC.
Em sembla que han fet un bon fitxatge, aquest senyor té las coses molt clares i és un lluitador nat com ha vingut demostran fins ara, cosa que li ha costat la seva externalitzación l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Felicitats !!
Es pensaven que es deterioraria el Vic tant temps estant a l'oposició....., doncs no ha estat així!.
Gràcies Sr Alfred per la seva dedicació i a tot el seu equip!
Endavant !

Anònim ha dit...

Amb vostè un nou Cabrils ens espera: just, net i proper.
Fora partits , interessos ,assessors i concessions .

Anònim ha dit...

Sres. del VIC.
Quisiera´desde esta página agradecerles la confianza depositada en mi persona y espero estar a la altura de ella. No sé lo que nos deparará las elecciones del próximo mes de Mayo puesto que serán los ciudadanos de Cabrils, los únicos y legítimos dueños de la soberania popular los que con su voto decidirán a quien otorgan su confianza para que diriga nuestro ayto. los próximos 4 años (ESPEREMOS). Lo único que puedo prometer con toda seguridad es honradez y entrega, que es lo que he hecho siempre que me comprometo en algún proyecto."QUE MEJOR PROYECTO PARA UN CIUDADANO QUE DEDICARSE A RESOLVER LAS INQUIETUDES Y MEJORAR LA CALIDAD DE VIDA DE SUS CONCIUDADANOS".
Afronto este proyecto que me ofrecen con toda ilusión y responsabilidad y espero y deseo que los ciudadanos de Cabrils nos otorguen su confianza el próximo mes de Mayo.
Gracias de nuevo

Vicente Velaz

fdlrsr30 ha dit...

Por motivos profesionales vivo en Cabrils desde hace poco tiempo, pero ha sido el justo para darme cuenta de que solo ustedes pueden remediar el desbarajuste que a la vista de sus informaciones reina en este pueblo, que por otra parte no difiere en nada de lo que pasa en el país, es una situación tal de descontrol que yo la definiría como los del 110 km/h, las bombillas y las corbatas, por no hablar de la alianza de civilizaciones del iluminado con amigos como gadafi y otras hierbas. Creo que incorporando al Sr.Velaz han hecho un buen fichaje, tiene ganas y garra como su candidato, eso es lo que hace falta al país. Mucha suerte, el pueblo se lo merece.

Anònim ha dit...

"Molt bon fitxatge Sr. Alfred"
un cop d'aire fresc l'ajuntament.
Alguns estaran "tremolant", perque aquest senyor va per feine y no es deixa intimida facilment per ningú.
Bona sort el proper mes de Maig per be de tothom, l'ajuntament necesita una bona netega.

Anònim ha dit...

Molt bé!
Una persona que coneix l'ajuntament interiorment, doncs hi treballa i totes les necessitats dels (ex) treballadors com a brigada i del poble trepitjant-lo dia a dia .
Independents al poder! Volem un Cabrils sostenible sense" obres "per publicitar les eleccions perdudes per molts del tripartit.......

Anònim ha dit...

Cal netejar aquest poble!
Cal pensar si es necessari un hotel d'entitats o hi han coses molt més importants ......
Fora assessors i porqueria partidista i més professionalitat pel que vulgui dedicar-se a la política.
Nova generalitat , que passarà amb tots aquests càrrecs de confiança? Com l'assessor de Cabrils?
Els faran fora?
Espero que aquests vagin per davant de la sanitat !

Anònim ha dit...

Espero que con la incorporación de este Sr. halla un poco de orden dentro de la casa que ya va siendo hora, puesto que algunos piensan que el ayto, es "gran Hermano"

Llucifer ha dit...

Estic profundament emocionat,perque veig que la gent de Cabrils vol un canvi en la politica!!!!! ja n´hi ha prou d´aquest gobern que només mira pels seu interès i de fer fora la gent.També haig de felicitar el partit per la confiança dipositada en la figura del S.vicente velaz que em la seva empenta crec que Cabrils funcionarà millor!!!!!!.Només vull animar a al gent que vagi a votar..
I que sorti un nou gobern pel bé del nostra poble...

Anònim ha dit...

A veure si d'una vegada per totes s'acaben les "familias" de tota la vida que manegan dins de l'ajuntament. Bona sort senyors del VIC

Anònim ha dit...

Señores del VIC, hace falta hacer mas limpieza en el ayuntamiento que en las calles.

Anònim ha dit...

Anònim 1.02
Em sembla que no doncs al PSC posa com alcaldable un tal Dorca que es d'esquerres i de Vilassar de Dalt.
Dorca..., no es una família que també es dedica a la compra venda immobiliària?
Canvi de jaqueta. A Cabrils ja estem acostumats!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Colombaire ha dit...

Palomo, con una mentira suele irse muy lejos, pero sin esperanzas de volver.

Anònim ha dit...

Em sembla que si es podrà recuperar la Brigada municipal, la externalització va ser un fraude económic pels ciutadans. a part de que está denunciat en els tribunals, si no estic mal informada.

Anònim ha dit...

Agafa la maleta i corre ...potser a una ong...fundació.....etc

Anònim ha dit...

"Ya estem tots" ara resulta que qui es presenta per cap
del psc es un que fins ara estaba de 3º en el gevd, de vilassar de dalt.
"AQUI CUALSEVOL ES CAMBIA DE CAMISA PER TAL DE APALANCAR-SE A LA POLTRONA" quina cara que té aquesta gent els dona el mateig "juana que su hermana" el cas es xuclar dels pressupostos municipals, ¿Que fá aquest personatge presentarse com
cap de llista per Cabrils? ¿ On estava fins ara con la que estava caient a Cabrils.

Anònim ha dit...

Camisas, blusas, chalecos. Prepárate para el “cambio de temporada” todo en cambio de chaquetas, cambio de color de camisas etc. etc. 20% de descuento a los primeros de las listas.

Anònim ha dit...

Enhorabuena Alfred por la proclamación como Alcaldable en Cabrils para las próximas elecciones municipales del 22 de mayo.

También aprovecho para felicitarte por la incorporación de Vicente Velaz a vuestro equipo y por los otros miembros de los cuales aun no se han facilitado sus nombres (seguro que serán personas responsables y válidas)

Solo me queda decir "A POR ELLOS QUE SON POCOS Y COBARDES"

José Antonio Pérez

Anònim ha dit...

Orca: Vive en los mares del norte y persigue las focas y ballenas; a veces llega a las costas del Cantábrico y aun al Mediterráneo costas del Maresme.

Chaquetería y camisería ORCA(especialidad en cambios de)

Anònim ha dit...

Com ja no queden diners alguns se'n van !
No han pogut amb el Vic!
Com es que el Vic no plega?
Aixó es vocació i de molt agrair!
Ànims molta gent creu en vosaltres ,com la única solució, per intentar salvar Cabrils de la misèria !

Anònim ha dit...

Crec que han alquilat un autobus per surtir corrent tots els "mamandurrios" que fins ara estaban xuclant la sang "els cales"
al nostre ajuntament.
FELIÇITATS SR. ALFRED per la nova incorporació a la seva llista.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels