03 de febrer 2011

SABIES QUE....? -CRÒNICA D'UN ALTRE PLE SURREALISTA-


A continuació iniciem una sèrie d'articles curts en els que us anirem posant al corrent dels temes i actes que es van tractar en el -esperem- penúltim ple ordinari presidit per l'alcalde de les dues mocions de censura i "els seus companys de viatge" (Es per allò de..... “para este viaje no hacían falta estas alforjas....)

Sabies que es va donar compte al ple de les relacions de propostes de sancions imposades per la policia local de Cabrils, relació de sancions datades entre el 26 de novembre i el 22 de desembre de 2010 contenint més de 125 multes/sancions per un import total que supera els 16.700 euros? (més de 2,7 mlls de les antigues pessetes) Caldria preguntar-se que és el que està passant....?
--- --- ---
Sabies que s'han assumit com a despeses corrents de l'ajuntament despeses, segons el nostre criteri, imputables a la Mostra Gastronòmica? Alguns exemples per conceptes:
---
Cava-plaques Mostra gastronòmica 1.468 € data factura 08/08/2010 data registre 19/10/2010
---
Reportatge fotogràfic festa major i Mostra gastronòmica 1.711 € data factura 28/08/2010 data registre 09/12/2010
---
Lloguer carpes Mostra gastronòmica 7.120 € data factura 13/08/2010 data registre 25/08/2010.
.... Val la pena calcular-ho en pessetes per adonar-se del que això representa en una època tan difícil com la que estem vivint i.... per culpa de qui....?

S'ha pretès amb aquesta pràctica comptable dissimular, presumptament, part de les pèrdues ocasionades per aquesta activitat que haurien d'haver estat imputades a la societat anònima municipal SEIPRO?


Nota 1.- Us preguntareu perquè donem dades tan endarrerides? doncs perquè l’alcalde i el seu "assessor" "solament ens permeten"... accedir -cada dos mesos- a la documentació necessària per poder exercir el nostre legítim dret de fiscalització.

Nota 2.- A partir d'aquest article anirem introduint un recordatori de l'esdevingut especialment des de la II moció de censura orquestrada i liderada pel que tots coneixeu i que passarà a formar part de la història més recent de Cabrils.

Avui començarem per l'article ELS COMPTES DEL GRAN CAPITÀ O LA CONSTRUCCIÓ DE LA MACRO PISCINA COBERTA
.
Continuarà......

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels