20 de maig 2011

Benvolguts veïns i veïnes de Cabrils - Apreciados vecino/as de Cabrils,


Avui és l'últim dia de campanya i per això ens dirigim a vosaltres per diversos motius. El primer d'ells és agrair el vostre interès per la feina que hem desenvolupat durant aquestes dues últimes legislatures. Per a l'equip de persones que integrem el nostre grup, l'important nombre de visites diàries que ve rebent el nostre blog informatiu és una gran recompensa i també el millor al•licient per seguir intentant millorar el futur de tots els residents a Cabrils.

El segon motiu és compartir amb vosaltres la nostra convicció de que només una formació política amb un ampli suport electoral pot abordar els canvis imprescindibles i necessaris per garantir un futur viable. Des de la fundació del nostre partit, en cadascuna de les tres eleccions que hem participat, han aparegut agrupacions d'electors com GEC, DIU, GPC o SOM que tenen com a principal finalitat dispersar el vot i impedir la constitució d'un govern municipal fort i estable. És per això que en aquestes eleccions amb 8 candidatures la nostra formació és la principal candidata a ser la llista més votada i, en conseqüència, erigir-se en decisiva si a més aconseguim quatre regidors, segur que amb la vostra col•laboració podem aconseguir-ho.

Finalment, com a tercer motiu estretament connectat amb l'anterior, volem demanar la vostra ajuda per fer una última difusió del nostre missatge entre el vostre entorn més proper sol•licitant-vos que el dia 22 dipositeu la vostra confiança en nosaltres mitjançant el vostre vot.

Moltes gràcies

--------------------------------

Hoy es el último día de campaña y por ello nos dirigimos a vosotros por varios motivos.

El primero de ellos es agradecer vuestro interés por el trabajo que hemos venido desarrollando durante estas dos últimas legislaturas. Para el equipo de personas que integramos nuestro grupo, el importante número de visitas diarias que viene recibiendo nuestro blog informativo es una gran recompensa y también el mejor aliciente para seguir intentando mejorar el futuro de todos los residentes en Cabrils.

El segundo motivo es compartir con vosotros nuestra convicción de que sólo una formación política con un amplio respaldo electoral puede abordar los cambios imprescindibles y necesarios para garantizar un futuro viable. Desde la fundación de nuestro partido, en cada una de las tres elecciones que hemos participado, han aparecido agrupaciones de electores como GEC, DIU, GPC o SOM que tienen como principal finalidad dispersar el voto e impedir la constitución de un gobierno municipal fuerte y estable. Es por ello que en estas elecciones con 8 candidaturas nuestra formación es la principal candidata a ser la lista más votada y, en consecuencia, erigirse en decisiva si además conseguimos cuatro regidores, seguro que con vuestra colaboración podemos conseguirlo.

Finalmente, como tercer motivo estrechamente conectado con el anterior, queremos solicitar vuestra ayuda para realizar una última difusión de nuestro mensaje entre vuestro entorno más próximo solicitándoos que el día 22 depositéis vuestra confianza en nosotros mediante vuestro voto.

Muchas gracias

Alfred Serrano i Mora
Cap de llista

VOTA EFICÀCIA i ESTALVI

VOTA VEÏNS INDEPENDENTS DE CABRILS

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per la vostra feina!
Cabrils us necessita!

Anònim ha dit...

Objectiu aconseguit!
Caverna a la oposició!
Tants diners gastats en la campanya dels cavernícoles!
La gent ha respòs contundentment!
Se'ls hi veia el llautó!
Fora de l'ajuntament!

Anònim ha dit...

Señor Serrano ,si no fuera por su trajo incansable ,ahora estariamos con el núcleo de siempre.
Felicidades

Anònim ha dit...

Ànims nois,estic segur que tindreu la sort de cara.Us ho mareixeu¡.
I del que també estic segur,és el que el poble no es mereix que són quatre anys mes amb pactes multitudinaris.
SOM-HI¡

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels