31 de maig 2011

HOY SE HA CONSUMADO EL MAL RESULTADO OBTENIDO POR NUESTRO GRUPO - AVUI S'HA CONSUMAT EL MAL RESULTAT OBTINGUT PEL NOSTRE GRUP


El sorteo celebrado esta mañana por la Junta Electoral de Zona Mataró ha asignado el segundo regidor/a al Partido Popular por lo que nuestro grupo queda con un solo regidor.

Según mi opinión la pérdida de nuestro segundo regidor no se debe a la mala suerte en un "atípico sorteo" sino a un mal resultado tal y como comentaba en mi artículo del pasado día 29 de mayo. A pesar de todo y con una clara merma de cuota de decisión intentaré, con la modesta aportación que comporta tener solo un regidor, aplicar nuestra máxima de eficacia y ahorro en la gestión y que ésta sea a su vez asumida por el equipo de gobierno que hemos formado.

Atentamente

Alfredo Serrano i Mora
----------------------------------------------------
El sorteig celebrat aquest matí per la Junta Electoral de Zona Mataró ha assignat el segon regidor/a al Partit Popular per tant el nostre grup queda amb un sol regidor.

Segons la meva opinió la pèrdua del nostre segon regidor no es deu a la mala sort en un "atípic sorteig" sinó a un mal resultat tal com comentava en el meu article del passat dia 29 de maig. Malgrat tot i amb un clar minvament de quota de decisió intentaré, amb la modesta aportació que comporta tenir solament un regidor, aplicar la nostra màxima d'eficàcia i estalvi en la gestió i que aquesta sigui assumida per l'equip de govern que hem format.

Atentament

Alfred Serrano i Mora

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Vostè és el puntal i Cabrils el necessita!
Ànims!

Anònim ha dit...

Ante todo admiro su valentía. No se ha arrugado ante nada ni nadie.Gracias a esto ha caído todo lo que estaba enquistado.
Felicidades

Anònim ha dit...

Ni amenaces ni anònims. Crec que els hi ha quedat clar...no?
Per un Cabrils nou que tots mereixem i un sector se`l havia apropiat!
Joan

Indignat ha dit...

Acabo de veure les notícies a 24 hores i no puc sortir de la meva indignació en sentir les declaracions de la representant del PP, s’ha de tenir barra per declarar que han tingut un bon resultat pel treball ben fet. Jo que he assistit a gairebé tots els plens sóc testimoni de que el representant del PP, quan no faltava als plens, se li notava que no havia llegit res del que es tractava, es limitava a repetir el que vostès deien i res més.

M'han comentat que més de la meitat de la llista d’aquests no viuen a Cabrils començant per la senyoreta de les declaracions, a sobre va el segon de la llista,que sí és de Cabrils, i dimiteix abans de començar. És aquest el canvi que ofereix el PP de les españas?

Quina barra, ho sento senyors del VIC crec, i estic convençut, que amb la pèrdua del seu segon regidor no solament perden vostès sinó també el poble de Cabrils, i permetin-me dir-los que no entenc com poden pactar amb un partit espanyol que abans de començar ja menteix.

Malgrat tot li desitjo molta sort al senyor Serrano, la necessitarà.

Un veí que ja no assistirà a cap ple, perquè ja en tinc prou d’escoltar mentides

Kaga No Chiyo ha dit...

De no ser por sus gritos extraviadas las garzas en la nieve matinal.

Kaga No Chiyo

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels