30 de maig 2011

CABRILS TENDRÁ UN GOBIERNO ESTABLE LOS PRÓXIMOS CUATRO AÑOS - CABRILS TINDRÀ UN GOVERN ESTABLE ELS PROPERS QUATRE ANYS


Noticia de última hora

Este mediodía Convergencia i Unió, Partido Popular y Veïns Independents de Cabrils (VIC) hemos cerrado un pacto no escrito basado en la buena fe de los tres grupos.


Hemos creído conveniente llegar a este acuerdo antes del sorteo que se celebrara mañana por la mañana en el que la suerte, por llamarlo de alguna forma, decidirá a que grupo se le asigna el segundo regidor/ra de la discordia.

Estamos plenamente convencidos de que este acuerdo facilitará la implantación de un nuevo modelo de gestión en el ayuntamiento de Cabrils basado en la renovación, el rigor, la transparencia, la profesionalidad, el trabajo en equipo y por supuesto la eficacia y el ahorro en la gestión.

Una vez firmado el protocolo de actuación para la legislatura 2011/2015 será de público conocimiento, pudiéndose consultar tanto en la página del ayuntamiento de Cabrils como en las de los partidos integrantes del acuerdo.

Continuaremos informando.
---------------------------------------------------------
Notícia d'última hora

Aquest migdia Convergència i Uniò, Partit Popular i Veïns Independents de Cabrils (VIC) hem tancat un pacte no escrit basat en la bona fe dels tres grups.

Hem cregut convenient arribar a aquest acord abans del sorteig que es celebrarà demà al matí en el que la sort, per dir-ho d'alguna forma, decidirà a quin grup se li assigna el segon regidor/ra de la discòrdia.

Estem plenament convençuts de que aquest acord facilitarà la implantació d'un nou model de gestió a l'ajuntament de Cabrils basat en la renovació, el rigor, la transparència, la professionalitat, el treball en equip i per descomptat l'eficàcia i l'estalvi en la gestió.

Una vegada signat el protocol d'actuació per a la legislatura 2011/2015 serà de públic coneixement, podent-se consultar tant a la pàgina de l'ajuntament de Cabrils com a la dels partits integrants de l'acord.

Continuarem informant.

Alfred Serrano i Mora
Portaveu del grup municipal

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona. Esperem que a partir d’ara mateix s’haurà acabat el “paseíllo” matinal per la Casa de la Vila que els “influents” c abrilencs i c abrilenques solien practicar tot lluint la seva mes expressiva arrogància. Esperem també, que algun contractista eixerit i simpàtic ell, deixi de suggerir al dep. tècnic municipal com li han de resoldre les coses. Esperem també, que el favoritisme que en forma d’encàrrecs professionals “repartia” l’anterior alcalde als seus “allegados” s’hagi acabat. Esperem també que el malbaratament del diner públic quedi com a un molt mal record. Esperem també, que la obtenció d’informació privilegiada no sigui practica comú. En definitiva esperem correcció en el tracte, ètica, transparència i eficàcia responsabilitat, dedicació i lleialtat sobre tot també, esperem participació ciutadana.

FINA ha dit...

ENHORABONA..¡¡¡¡¡, ÉS UNA MOLT BONA NOTÍCIA PER AL NOSTRE POBLE, CREC QUE TOTS ENS PODEM FELICITAR.

Anònim ha dit...

Veig que finalment, la SDC&M (*) no se’n han sortit. La gent d’aquest poble podem estar doblement satisfets, ja que per una banda el ben aviat exalcalde trànsfuga socialista ex-convergent ha fet sospitosament mutis per la porta del darrere i per altre i com dic al començament d’aquest missatge, la SDC&M han quedat aparcats. Visca la democràcia¡¡
(*) Societat De Consogres & Monràs

Anònim ha dit...

Es una molt bona notícia. Esperem que les persones que ara tenen la responsabilitat de governar, ho facin amb seny, deixin la política dels individualismes i treballin per a la col·lectivitat. Han de fer seu aquest repta, amb ganes de fer-ho be, sense esperar cap benefici personal, ni atribuir-se cap privilegi. Aquesta és una feina remunerada, hi són perquè volen i per tant estan al servei de la població. Felicitats

Anònim ha dit...

Tanta prepotencia, tant passeillo amb descapotable,tant posar diners per la campanya i les seves festes, tantes ofertes per formar govern ...i al final res de res.
Per fi canvi de direcció!
Felicitats nou govern!

Albert ha dit...

MOltes felicitats per els cabrilencs per aquests resultats, primer de tot s'ha acabat la represió per els que no els i reien les gracies en aquests, i segon ara s'ha de mirar endavant i treballar per construir un poble millor, ha i s'ha de fer fora a tota la xusma que i queda a l'ajuntament, treballar els 3 partits conjuntament i colze amb colze i fora arrogancia.

Anònim ha dit...

ENCICLOPEDIA CABRILENCA POLITICAMENT INCORRECTE
SOM: Societat d’Operacions i Martingales.
MONRÁS: Personatge d’una famosa sèrie de TV que te per objectiu principal fotre al proïsme com sigui per aprofitar-se’n; alhora també es amant dels negocis tèrbols. Acostuma a arrambar-se-de fet s’hi enganxa com una paparra- tant com pot al poder polític de diferent ideologia, si li falla un, encara te l’altre. Normalment es propietari de terrenys de baix valor cadastral-agrícola- i sospira per la seva requalificació. Si us hi fixeu be, en el lloc dels ulls, hi te monedes d’euro. N’hi ha a tots els pobles; a Cabrils també.
HOTEL DE 5*: Aquestes bajanades, son promeses que acostumen a fer algunes “politiquilles” i/o “politiquillos” per convèncer l’electorat. Com si no les coneixesim…
PARC EMPRESSARIAL: Id. que l’anterior. L’objectiu es basa en la requalificació de terrenys propietat d’en Monrás que ja s’està-s’estava- fregant les mans.
CONSOGRES UNIDES MAI SERAN VENÇUDES: Unió de familiars, a la recerca de votants. Acostumen a fer la seva ruta amb vehicles descapotables de molt alta gamma per fer-se veure i també -ai las- per mostrar el seu poder i arrogància.
HOLA, QUE TAL?: Salutació que acostuma a pronunciar a tort i a dret, la consogra M en creuar-se amb qui sigui en època electoral.
GGGRRRRR¡¡: Salutació amb que te costum de saludar la consogra C en època no electoral, sobre tot a primera hora del mati. Aneu-hi amb compte, pot mossegar¡¡
POSAR TOTA LA CARN A LA GRAELLA: Embrancar-se fins el coll per guanyar unes eleccions, i no fer ni per pipes, o ben justet. Acostuma a succeir a l’associació de consogres

Anònim ha dit...

ENCICLOPEDIA CABRILENCA POLITICAMENT INCORRECTE (continuació)
PIXAR ALT: pretendre l’alcaldia, i quedar-se amb dos regidors sobre tretze ( SOM )
PIXAR AIGUA BENEITA: Micció de l’ex regidor de cultura
PIXAR FORA DE TEST: qualsevol intervenció en les sessions plenàries de la ex regidora de medi ambient.

Anònim ha dit...

Molt bones les definicions !
Espero que continuis afegint noves paraules al diccionari.

Anònim ha dit...

Qui tingui inquietud per les qüestions de política local, afició a la lectura i a la reflexió i/o al debat, convindrà que es interessant disposar d’un lloc d’opinió on poder expressar pensaments i perquè no, opinar i proposar idees. Si, perquè no?.
L’oportunitat que se’ns brinda des d’aquest bloc que ja te un cert bagatge, tot i que sigui obviant l’anunciat del seu autor, per expressar amb ple respecte pels altres allò que lliurament om vol, no pot desaprofitar-se. Així que..som-hi.
L’horitzó que te davant seu un nou grup de govern a l’Ajuntament del nostre poble, no es ni de bon tros encoratjador. Deu anys de govern críptic i molt avesat al favoritisme clientelar ha comportat uns vicis ben arrelats que han creat hàbit i també, uns “drets” erròniament adquirits. Una precipitació a l’hora de reconduir formes, de rectificar procediments i de canviar costums i vicis esta condemnada en primer lloc a la incomprensió, i en últim lloc al fracàs. Per tant abans de prendre decisions greus –per be que segurament necessàries-, com son totes aquelles que afecten a les persones i/o institucions cal una labor pedagògica, cal explicar molt be per quin motiu es fan les coses, amb quina finalitat, i deixant ben clar i demostrat que la revenja no es a l’agenda dels integrants del nou Govern. Per apaivagar el seu fracàs o desencís ja sigui per qüestions personals, per l’estat de excitació que els han produït els mals resultats electorals o pel fet de que qui manarà no es dels seus etc., no son pocs els que esperen amb ànsia poder dir que el nou govern es dedica mes destruir amb esperit de revenja que ha crear i governar, que realment es el que toca. No els hi doneu peixet, es el meu consell.
Ciutadà

Anònim ha dit...

Pobrets , si encara els faran bons i màrtirs!
Crec que tothom ha de ser responsable dels seus actes.
No crec que hi hagi ganes de revenja.
Si de justícia.

Anònim ha dit...

si us plau, algu ha vist a WALLY?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Nobody knows where's Wally? not possible¡¡

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
VIC ha dit...

Observador, convindràs amb nosaltres que el teu comentari no toca, o almenys no toca en aquest fòrum, i no toca en aquest fòrum perquè així ho hem cregut convenient.
Cadascun dels grups polítics que actualment formem el consistori disposa de la seva pròpia pàgina web, i aquest comentari estaria millor situat a la pàgina de la persona-comensal-acompanyant del Sr. Monras com ens indiques.
Atentament
Comunicació

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels