12 de juny 2011

NOVA CORPORACIÓ MUNICIPAL PER AL PERÍODE 2011/2015


Ahir dia 11 de juny de 2011 va quedar constituïda la nova Corporació Municipal de l'Ajuntament de Cabrils, Corporació que serà presidida els propers quatre anys per la candidata de la federació de Convergència i Unió de Cabrils senyora Lina Morales que va ser investida alcaldessa de Cabrils amb el suport del Partit Popular i del nostre grup Veïns Independents de Cabrils.

Estem convençuts de que ahir es va iniciar una nova etapa tant en la vida política com en la convivència ciutadana del nostre poble tot i els exabruptes d'algunes ex militants convergents que lluny de reconèixer la força de la majoria es van dedicar, com ja ho van fer en la bruta campanya electoral que van dur a terme, a proferir paraules malsonants que no van fer més que posar en evidència el seu immoral i desvergonyit comportament, actuació que el que hauria de fer és preocupar la caverna immobilista que els encoratja.

A continuació transcrivim literalment el discurs del nostre portaveu en l'acte d'investidura:

Bon dia a tothom

En primer lloc vull felicitar a la nova alcaldessa de Cabrils,

Alcaldessa, l'aportació que el nostre grup està disposat ha fer per col•laborar en la governabilitat de la corporació ja va quedar demostrada la passada legislatura en el curt espai de temps que l'esquerra de Cabrils, el tripartit més 1 ens va permetre governar, cal recordar, és just fer-ho, que en la legislatura que avui es tanca, en un exercici de responsabilitat varem participar durant set mesos d'un govern minoritari presidit per vostè del que vam ser injustament desallotjats per la II moció de censura.

Com ja dèiem en el nostre discurs d'aquella sessió d'investidura l'aportació del nostre grup es va centrar i se centrarà, també en l'actual legislatura, en la implantació d'un nou model de gestió basat en el rigor, l'eficàcia i l'estalvi i per descomptat, instaurant, d'una vegada per sempre, la transparència i la participació en la gestió municipal.

Afortunadament amb el nostre resultat electoral col•laborarem al fet de que els propers quatre anys tinguem un govern estable, coherent, i el que és més important per fi podrem posar en pràctica tot allò pel que hem vingut lluitant des del 2003, any de la nostra fundació, implantar, com deia abans, el rigor l'eficàcia i l'estalvi en la gestió municipal. I no menys important, hem aconseguit, com en molts altres llocs de Catalunya, que el tripartit no sumeix-hi i romangui una temporada el més llarga possible a l'oposició.

Poden estar vostès segurs que compartiré amb aquest nou equip de govern tots els meus coneixements i experiència adquirida durant aquests difícils 8 anys d'oposició perquè sobre la base del signat II Pacte Estable de Govern l'eix fonamental del qual serà el rigor, l'eficàcia i l'estalvi, Cabrils pugui tornar a veure la llum i sortir de la foscor que ha imperat aquests últims anys de mandat del tripartit + 1, bona prova d'això ha estat la política d'enfrontament de l'anterior equip de govern amb CCOO com a conseqüència de la externalització de la brigada municipal i l’acomiadament d’alguns treballadors de l’ajuntament. Situació que nosaltres corregirem.

Encara que els pugui semblar que els agraïments que ara efectuaré no toquen entenc que és de justícia fer-los ja que durant aquests difícils 8 anys d'oposició he trobat més comprensió i col•laboració fora que dins del meu ajuntament motiu pel qual vull expressar públicament el meu reconeixement i agraïment per la seva ajuda a:

• Direcció General d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya
• A la Sindicatura de Comptes de Catalunya
• Al Síndic de Greuges de Catalunya
• A l’Ex- Conseller d’Interior i Relacions institucionals senyor Saura
• A la Direcció General de Seguretat Ciutadana
• A la Subdirecció General de Polítiques Socials, Prevenció i Salud Laboral
• A la Junta de Residus del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya
• A la Secretaria d’Habitatge
• A la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

Ahora lo que toca es que nos pongamos a trabajar, Muchas gracias por su atención.


ÀREA D’INFORMACIÓ i COMUNICACIÓ
Comunicació

8 comentaris:

Anònim ha dit...

En primer lugar felicitarles, a la vez que felicitarnos como ciudadanos por haber "expulsado democráticamente"a tanto mediocre y arribista que pululaba por la CASA GRAN. He de confesarles
que tengo mis reparos y dudas
al respecto de que algunos vayan a cumplir con los compromisos adquiridos en sus programas debido al gran desconocimiento de lo que ocurre en nuestro ayto.
Espero equivocarme por el bien de nuestro pueblo, mientras tanto estaré a la espera de los nuevos acontecimientos durante un tiempo prudencial,para poder realizar un juicio más exacto de la actuación de este nuevo équipo de gobierno.
Suerte y a trabajar.
Un cabrilense muy ilusionado

Algú ho havia de dir ha dit...

Saber que no se sabe, eso es humildad. Pensar que uno sabe lo que no sabe, eso es enfermedad. (Lao-tsé)
0% de 0 = 0 A ver si te enteras lista

Anònim ha dit...

No se qui fa el manteniment de la web de l'Ajuntament, pero li conve una bona estirada d'orelles.
Sota l'anunciat : ARRENCA EL NOU AJUNTAMENT DE CABRILS, es diu que la Sra. Lina MOrales va aconseguir 7 vots a favor. El vots positius, van se 8¡¡. Si que comencem be¡

VIC ha dit...

Anònim/a de les 06:42 tens tota la raó, ahir a les 8 del matí va ser el primer dia en què la totalitat de l'equip de govern amb l'alcaldessa al capdavant vam prendre possessió efectiva de les nostres responsabilitats, estic d’acord en que la situació de la Web municipal no és precisament la més òptima en quant a informació, estructura i uns quants aspectes que ja anirem reconduint.
Referent a l'estirada d'orelles comparteixo personalment la teva opinió, si vols conèixer dades sobre la persona contractada per l'anterior equip de govern pots consultar-ho en el nostre article de data 29 de març de data 2011 http://viccabrils.blogspot.com/2011/03/informacio-del-que-lequip-de-govern-no.html

Gràcies per la teva col•laboració

Alfred Serrano
Portaveu del grup municipal

Anònim ha dit...

Primero habrá que ver si la culpa es de la persona encargada de la web o de sus "jefes", ya que hubo un tiempo en que más o menos se informaba y... de golpe empezó a ir de mal en peor. No creo que la persona encargada perdiera sus habilidades de golpe.
M.B.

Anònim ha dit...

Coordinació millorable : avui 17 de juny, hi han dos actes amb una hora i mitja de diferencia. L’un a l’Hotel d’entitats -20,30 h- i l’altre a la biblioteca -19 h-. Tot això, segons l’agenda municipal; com el “Tenorio” però menys:“….a las siete en esa plaza i a las diez en el convento”

Anònim ha dit...

Espero que entre tots posin ordre en aquest ajuntament, ni vestit amb sabatilles de platja ni donant lliçons als que pagem.
Fora aquests armaris en els que s'amaguen i un bon servei a la gent, sense cap color com ha estat fins ara.
Un indignat de Cabrils que no es dels que estan a la fabrica, doncs molts d'aquests són els que recolçavent a l'antic govern!
Espero que els fagin callar amb l'auditoria!

Anònim ha dit...

Aquesta mole de poliesportiu, encara s'ha de demostrar que sigui rentble pel poble. També l'impacte mediambiental serà irrecuperable, ja que devant hi ha l'arboretum!
Un deu pels tècnis.

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels