28 de juny 2011

PLE EXTRAORDINARI D’ORGANITZACIÓ DEMÀ DIMECRES DIA 29 DE JUNY

Posem a la vostre disposició convocatòria de la sessió extraordinària d’organització a celebrar demà dimecres dia 29 de juny a les 09:00 hores del matí a la sala de plens de l’Ajuntament amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1.- Periodicitat de les sessions ordinàries del Ple de l’Ajuntament

2.- Donar compte de la constitució dels Grups municipals

3.- Nombre i composició de Comissions informatives

4.- Nomenament de representants de la corporació en òrgans col•legiats

5.- Règim de retribucions i indemnitzacions dels regidors

6.- Donar compte de les resolucions de l’alcaldia sobre la constitució de la Junta de Govern Local, nomenament de Tinents d’alcalde i de les delegacions de competències en regidors.

Esperem la vostra assistència.

ÀREA D’INFORMACIÓ i PARTICIPACIÓ
Comunicació

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per la informació, és l'únic lloc on l'he trobat.

Anònim ha dit...

M` agradaria saber que en penseu de que ens treuen les urgències mèdiques de Vilassar de dalt i com ens afecta al poble de Cabrils .
Gràcies.

Anònim ha dit...

Els cabrilencs tenim la mateixa distancia a Vilassar de Dalt que a Vilassar de Mar. Jo crec que no ens afecta de manera significativa. Altre cosa es que els veïns de V. de Dalt s’hauran de desplaçar per se atesos d’un servei que ja tenien dins del seu poble.
Vist tot plegat objectivament: Al CAP de V.de Dalt hi han-com a mínim- tres persones en horari d’urgències nocturnes (sic). Un/a administratiu/va. un/a infermer/a i un/a metge/sa, que llevat comptades excepcions estan desocupats pel cap baix un 90% del seu temps, i això per atendre una població de 15.000 persones -s’entén en la seva proporció d’incidències- de Cabrils i del mateix V. de Dalt.
Es ben lògic doncs que sen V. de Mar un nucli que tot sol ja deu comptar amb 20.000 habitants, se li adjudiqui el servei pels tres pobles. Les raons son ben senzilles: “economia d’escala” i no hi ha mes.
Es una opinió

Anònim ha dit...

Algú ha iniciat una recollida de signatures per a aconseguir que el cap de Vilassar de Dalt no sigui desplaçat a Vilassar de Mar. Sempre n’hi ha que no son capaços assumir les dificultats ni que les tinguin davant del nas. Es que encara no podem reconèixer que durant anys em viscut per sobre de les nostres possibilitats?, es que som tant cecs i sorts, que no podem palpar els enormes entrebancs que no ja a peu de carrer, si no que fins hi tot els tenim dins casa nostra? de veritat no entenem encara que l’època de “El Dorado” s’ha extingit pel cap baix per molts anys, i que els plantejaments del dia dia s’han de basar en paràmetres d’austeritat per tant tambe en l’estalvi-a tots els nivells-per la supervivència?
No es amb moviments de recollides de signatures que redreçarem l’angoixant situació en la que estem immersos.
El sistema que polítics i financers han anat creant al llarg d’anys ens ha portat a la situació actual, i ens agradi o no la societat en el seu conjunt també i te la seva part de responsabilitat , o es que no hi em anant be tots plegats?
Tot i amb això tranquils, els cabrilencs ens podrem treure el mal estar de sobre per exemple assistint classes del Conservatori de Musica Municipal, o a practicar natació amb aigua calenta¡¡. També els mes exigents amb el seu cos, podran "esculpir" la seva figura a la sala de gimnàs d’última generació al costat de la futura piscina. Es clar, sempre que ens ho poguem pagar. No, si jo ja ho dic, “El Dorado Colomer”.

Anònim ha dit...

Sap vostè on recullen les signatures?
La veritat és que gràcies a la democràcia , cada persona pot opinar i expressar el seu mal estar amb els dirigents,ajuntaments, governs, etc.
La població te drets a expressar el mal estar amb tantes retallades en serveis bàsics con són la salut i l'educació i s´ha de tenir en compte que la SALUT I L´EDUCAIÓ són els pilars fonamentals d´un país , si continuem minvan els nostres coneixements i atempten
contra de la salut de la població més desfavorida i ancians ,s´esta perjudican al país .
Les retallades en Salut ens afacten a tots, ja que en casos d´urgència vital la distància
i temps de resposta son importànts per la supervivència del pacient .
Les urgéncies mèdiques de Vilassar de Dalt-Cabrils , estan per quan a vostè o a mi en doni un infart , ens puguin salvar la vida (distància -temps resposta).
Per altre banda els amants de l´estadistica podrien valorar la feina feta i les vides salvades per el professionals de Vilassar de Dalt -Cabrils que estan per procesos aguts com infarts , ictus i malalties cróniques .
Jo els dono les Gràcies per 20 anys ,d´atenció sanitària duran 24 hores l´any .
Les urgències ,les traslladen a Vilassar de mar on haurán de donar atenció mèdica a cinc pobles : Cabrils , Vilassar de mar , Vilassar de dalt, cabrera centre i Cabrera de mar , no ceu que és massa població
per tan pocs professionals?, saturarem el centre de vilassar de mar i les urgències de l' hospital de Mataró , NO facin res ,NO signin , NO es moguin ,No és manifestin com la població de vilassar de dalt .
però ....no es queixin després.

Anònim ha dit...

Anonim 11:56 veient-lo d'aquesta manera em sembla més convincent el que diu, té tota la raó.
si han arribat a aquest límit se suposa que ja han retallat les seves butxaques primer, s'entén així no?
i quan ell governant tingui una urgència segur que també tindran la seva tanda de 5 o 10 hores d'espera si no li dóna el magacuco a la sala de d'espera, o els seus fills si té la sort que són listiiiisimos com ells no tindran problemes però com li costi una mica només una mica i no pugui lluir de reforç escolar ....
Segur que això no els passarà ja s'encarreguen de cobrir les seves esquenes.
A nosaltres que ens dongin

Anònim ha dit...

Centres d’Asistencia Primària. “Segons publica la premsa d’avui, la Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya, vol deixar ben clar que el CAP de V. de Dalt seguirà amb el seu servei d’urgències nocturnes com ha vingut prestant des de la seva inauguració. Segueix dient la nota de premsa: els veïns dels VINT I NOU pobles restants de la comarca del Maresme gaudiran alhora del seu propi servei d’urgències, millora que es farà extensiva als NOUCENTS CINQUANTA pobles de Catalunya. Per complementar els canvis anunciats, cada municipi disposarà permanentment, es a dir tant en horari nocturn com diürn d’una ambulància per aquells casos que no puguin ser tractats en primera instancia al seu CAP de referencia”. Anònim de les 11:56 AM . Aquesta no es tota, si no la ínfima part de la sanitat que voldria per Catalunya i amb aquesta mateixa tònica podria seguir amb totes i cadascuna de les qüestions que incideixen globalment en la qualitat de vida. Que be, no?. La realitat es ben diferent. No hi han diners per mantenir l’estatus que em creat i s’ha de restringir, malauradament també amb sanitat. Es així, i si us plau no em vingueu amb populismes parlant de les retribucions dels polítics, banquers etc,.
Canviem de tema?

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels