15 de febrer 2012

QUAN HI HA POR ALS CANVIS


Capítol I - PROCESSOS DE SELECCIÓ

Si...., es veu que algú te por als processos de selecció...., fa un dies una insigne regidora de Cabrils, a l’oposició, va fer uns comentaris en mig del Ple que expressaven amb una conscient indignació, que un procés de selecció de personal estava amanyat.... Com no podia ser d’una altra manera l’alcaldessa i el nostre portaveu l’hi van requerir que retirés el que acabava de dir, o be que aportés les proves que al seu dret estimés oportunes, ja que si així fos, tenia la obligació moral i legal de procedir amb la diligència deguda, entre d’altres coses perquè el mandat legal l’hi exigeix arribar fins al fons de l’assumpte presumptament fraudulent, segons la seva opinió. Però sembla que no ha estat així .... res de res ... es va limitar a donar una noticia i prou... provocant la hilaritat o malestar de la nostra Policia per tal que comencés el run run de l’especulació.... i ara tots ja en parlen... adobats per la inconscient ignorància d’unes declaracions que l’únic que fan és maltractar als candidats del procés de selecció, així com als membres del tribunal qualificador.

Ahir algú que te por i......poca feina...., i poca vergonya, va decidir empaperar el carrer nou de Cabrils amb unes fotos d’un dels candidats dient que seria aquesta la persona escollida... evidentment els cartells eren anònims.... com també són anònimes les proves que generen el run run de la noticia, i el poble ja es veu inunda’t de declaracions anònimes i suposicions malintencionades... que s’amaguen en l’anonimat..... no fos cas que donar la cara fos improcedent i legalment responsable, amaguen la cara però tenen la cara de fer sortit la cara d’un dels candidats per tot el poble... deu meu que valents !!!!

Repartir pamflets i fanzines propagandístics en contra d’algú, d’alguna cosa, o d’una idea, respon a temps pretèrits, on l’estatus de la democràcia es veu del tot maltractat, pràctiques comuns de Güebels, i Stalin, que intimidaven al ciutadà i afectaven el seus drets més fonamentals, ells van tenir el desvergonyiment de signar-los.........els de Cabrils No!! ni tant sols assumeixen el risc de la irresponsabilitat !!

Així que ara queden dues possibilitats, la primera si surt el candidat fotografiat en l’anònim, tos els que han fet suposicions podran dir......és el que nosaltres dèiem !!!, inclús els que han fet els anònims......podran fer-ne d’altres.... i seguir sota el paraigües de la covardia. Si surt un altre candidat que no és el fotografiat.....serà per l’efecte d’haver sortit en els pamflets anònims....? aleshores es tindrà la certesa de que no està amanyat....?.

El que està clar és que ningú ha pensat amb les persones candidates, en les persones que han preparat una oposició, en el treball i l’esforç de que uns candidats estiguin hores i hores preparant una feina per tal d’assolir una plaça de comandament d’una policia... aquestes persones no perden el temps en anonimats sinó en esforç en treball i competència... i sobretot no són anònims!

La història de Cabrils està plena d’anonimats..... de cartetes.... de suposicions....de dimes i diretes....,i....més..... per buscar covardament un efecte, la intimidació anònima una intimidació covarda, inconscient, i malintencionada sense adonar-se el mal que pot fer en un procés de selecció.

I ara que..? doncs s’ha fet el que es tenia que fer, s’han fet les diligències oportunes, perquè d’altra manera seria deixar sense efecte el que és una atac a l’estat de dret, s’ha començat a buscar els autors, i es farà de forma impecable.... però no som innocents, sabem que pot quedar en res, però nosaltres no ens amaguem sota la putrefacta mascara de l’anonimat alhora de buscar els responsables.

Malgrat "algunes" i "alguns" nosaltres continuarem informant i el més important continuarem treballant per un Cabrils del segle XXI.

ÀREA D’INFORMACIÓ I PARTICIPACIÓ
Comunicació

8 comentaris:

Anònim ha dit...

"DE AQUELLOS POLVOS VIENEN ESTOS LODOS"
Si se hubiese actuado contundentemente en el momento oportuno(digase al día siguiente de las impresentables declaraciones de la regidora de som Cabrils en el pleno)y se hubiese presentado ante el juzgado la denuncia pertinente por calumnias o difamación, creo que no hubiesemos llegado a lo que está ocurriendo actualmente.
Ahora algunos/as amparandose en el anonimato "COMO COBARDES Y MISERABLES QUE SON" se permiten colocar carteles por el pueblo, con la imagen de uno de los candidatos a ocupar una plaza de sargento como si fuese un vulgar delincuente perseguido por la justicia. Lo grave de todo esto es que la banda de miserables, si, si repito "LA BANDA DE MISERABLES" que actua de esta manera está crecida al ver que actua con total impunidad y aquí no pasa nada.
Gran parte de que esto suceda la tienen Vdes. "el equipo de gobierno" al no actuar contundentemente contra toda esta bazofia que impregna la vida de Cabrils.¿SE HAN PRESENTADO EN EL JUZGADO PARA DENUNCIAR LAS PALABRAS DE LA MENCIONADA REGIDORA?, porque en el pleno quedó bien claro que si no se retiraban dichas acusaciones se tomarían las medidas oportunas para que no quedara ni una sola duda sobre la legalidad de las actuaciones del equipo de gobierno.¿Se han tomado medidas sobre los trabajadores que perpetraron un fraude para cobrar del dinero público unas ayudas para alquiler.(AYUDAS QUE ALGUNOS MIEMBROS DEL ACTUAL EQUIPO DE GOBIERNO DENUNCIARON, Y QUE LOS INFRACTORES TUVIERON QUE DEVOLVER CON UN RECARGO).Vdes. mismos Sres/as. del equipo de gobierno se van a "retratar" delante de los ciudadanos si no actuan. Por otra parte Sr. Serrano, el VIC (partido el cual Vd. preside y yó estoy integrado en su lista) tambien forma parte del actual equipo de gobierno, y si el resto no actua o no tiene intención, "HAGALO VD."
El VIC y Vd. personalmente siempre se ha destacado por llegar hasta el final, y que la verdad salga a la luz a pesar de los insultos padecidos y las trabas de todo tipo encontradas en el camino.
Algunos ciudadanos esperamos respuestas.

Vicente Velaz

VIC ha dit...

Apreciado Vicente, seguro que la mayoría de vecinas y vecinos de Cabrils no lo saben, pero en el seno de nuestro grupo y contigo especialmente, la totalidad de lo que has escrito es materia de reflexión, me atrevería a decir que a diario, tienes razón en lo de que si hubiéramos actuado judicialmente contra la grave acusación vertida en el pleno (afortunadamente quedó literalmente grabado por la cámara de TV que había en la sala) casi con toda seguridad no se hubieran producido los cobardes anónimos, estarás de acuerdo conmigo que esta situación no es nueva en Cabrils, años ha hubo otras situaciones similares, en cuanto a anónimos, injurias, calumnias, dimes y diretes etc. etc.

Curiosamente la misma persona que ahora se atreve a dudar burdamente de un proceso de selección iniciado por nuestro equipo de gobierno fue en aquella época objeto también de anónimos y comentarios malintencionados, injurias, calumnias, dimes y diretes, con un único fin que, como todos recordamos, aquella situación acabó en la “primera moción de censura en Cabrils” – Como quedó probado, ese fue el objeto de aquella campaña de desprestigio de un gobierno municipal legítimamente elegido y que curiosamente también estaba presidido por un alcalde de Convergencia y Unió - ¿Que curioso, valga la redundancia, eh?

En cuanto a la decisión de no presentar la correspondiente reclamación vía judicial sabes que no la comparto, no se pueden dejar pasar por alto calumnias y insinuaciones de este u otro tipo y menos viniendo de quien vienen. En la próxima reunión de gobierno dejaré patente mi malestar por no haber cumplido lo que se dijo en el pleno.

En cuanto al “otro tema” eres conocedor de que con fecha 29 de marzo de 2011, por ser responsabilidad del ayuntamiento, solicité formalmente la incoación de sendos expedientes disciplinarios a los trabajadores involucrados en el fraude cometido.

Recientemente, en una de las Juntas de Gobierno, facilité copia íntegra de toda la documentación generada en relación a este asunto a la portavoz del Partido Popular, al portavoz de CIU así como al secretario interventor de la corporación con el objetivo de que conocieran de primera mano los hechos denunciados y probados. Como sabes la facultad de incoar expedientes la tiene alcaldía, es a ella a la que se le debe preguntar el por qué del silencio.

Decirte también que es público y notorio que la cuota de influencia que tiene nuestro grupo en este equipo de gobierno es de 1/8, ese es nuestro límite de influencia cuando no hay acuerdo en algún asunto.

Vicente espero haber dado respuesta a tu escrito, de todas formas el lunes en la reunión del equipo de gobierno plantearé que me permitan como integrante del gobierno calumniado, y con la cobertura legal correspondiente, acudir al juzgado con las pruebas que se tienen e interponer la correspondiente denuncia por calumnias.

Alfredo Serrano

Anònim ha dit...

¿Que pasa con la alcaldesa y todas sus promesas?
Es muy feo utilizarlo para el boto y despues no hacer NADA.
¿Que oculta? ¿Por que no actua? Parece que la han hecho CALLAR .Puede que todo su equipo no tenga ni idea de sus promesas o que necesiten el puesto de trabajo.
Muy FEO

Anònim ha dit...

La veritat es que sembla que hi ha gat amagat en tot aixo.
¿Quí de vostès que gobernan ens dirá d'una vegada la veritat de què està passant amb aquestes dues persones, i perquè continuen mantenint el seu lloc de treball?.
¿De qué te pór la sra. alcaldessa i el seu equip de govern, si n'hi ha proves del seu delicte perque no actuan?.
I les paraules dites en el plè per part de la regidora de l'oposició.En què ha quedat tot allò, de que o retira aquestas paraules inmediatament o emprenderem les actuacions legales contra vostè. ¿Què han fet al respecte?.
Repeteixo,en tot aixó sembla que hi ha gat amagat.

Anònim ha dit...

Com sempre en el mateix engany,promeses que no es compleixen.Només per mantenir un lloc de treball fins el final si no et poses en problemes ( jubilació al màxim) i així viure bé.
Quina vergonya!

Anònim ha dit...

Los mismos perros con diferentes collares......

Anònim ha dit...

(Així que ara queden dues possibilitats, la primera si surt el candidat fotografiat en l’anònim, tos els que han fet suposicions podran dir......és el que nosaltres dèiem !!!, inclús els que han fet els anònims......podran fer-ne d’altres.... i seguir sota el paraigües de la covardia. Si surt un altre candidat que no és el fotografiat.....serà per l’efecte d’haver sortit en els pamflets anònims....? )+1 es tan injust que una persona que d'esta esforçant per treures una oposició la subrattlin amb retolador fluorescent , i asobre a lanonimat.... Percert quan sabrem el resultat de l'oposició ?

Anònim ha dit...

No actuara contundentemente porque falla alguna cosa o utiliza lo mismo que los anteriores.
Crisis...que crisis....
Poder es poder

Aquest blog està optimitzat per a una resolució de 1024x768 píxels